Cum sa faceti fata dezamagirii: 12 pasi de ajutor – Primul pas

Cum sa faceti fata dezamagirii

Cand esti dezamagit, atunci poate doare. Uneori un pic. Uneori mult. Te poate trage in jos intr-un funk negativ zile intregi sau chiar saptamani.

Dar daca inveti cum sa faci fata acestei dezamagiri intr-un mod mai sanatos si mai util, atunci poate fi mult mai putin infricosator si dureros si, de fapt, o experienta de invatare pentru o crestere personala suplimentara.

Aceasta a fost cel putin experienta mea in ultimul deceniu.

Si in aceasta postare, imi place sa impartasesc 12 pasi, sfaturi si obiceiuri pe care le-am invatat de-a lungul anilor si care ma ajuta sa fac fata dezamagirii si sa reduc situatiile in care sunt dezamagit in primul rand.

1. In primul rand, accepta cum te simti.

Dezamagirea doare. Si este in regula. Nu incercati sa o indepartati. Si nu incercati sa o ascundeti sub un zambet mare. Am descoperit ca functioneaza mai bine sa nu fii maturat de astfel de impulsuri tentante. Dar in schimb accept cum ma simt. Pentru a lasa totul si a rani o vreme. Pentru ca, daca o fac, atunci va merge mai repede si pe termen lung va fi mai putin dureros pentru a procesa ce s-a intamplat.

Daca, pe de alta parte, resping modul in care ma simt sincer, atunci acele emotii pot aparea mai tarziu si in momente neasteptate. Si ma fac sa fiu agresiv, pesimist sau pasiv.