Pasul 2 si 3 pentru a face fata dezamagirii

Pasul 2 si 3 pentru a face fata dezamagirii

2. Amintiti-va, nu sunteti o dezamagire.

Doar pentru ca s-ar putea sa fi fost dezamagit, sa fi avut o intarziere sau sa fi facut o greseala si sa fi dezamagit pe altcineva, nu inseamna ca sunteti o dezamagire sau un esec. Si aceasta situatie in care va aflati acum nu va dura pentru totdeauna. Chiar daca astazi s-ar putea simtiti asa.

Adevarul este:

Doar pentru ca ati fost dezamagit astazi sau ati dezamagit pe cineva nu inseamna ca veti fi sau veti face asta maine sau data viitoare.
Acest lucru nu va eticheteaza ca o dezamagire (decat daca alegeti sa va puneti eticheta)
Daca continuati sa actionati si continuati sa luati masuri, veti continua si veti imbunatati.

3. Invata din ea.

In loc sa te pierzi din cauza durerii si a emotiilor negative care pot rezulta dintr-o dezamagire, alege sa o vezi mai mult ca pe un lucru din care poti invata lucruri valoroase (si ceva care te va ajuta sa cresti).

Puteti face asta punandu-va intrebari mai bune.

Intrebari precum:

Care este un lucru pe care il pot invata din asta?
Cum imi pot regla cursul pentru a evita aceasta dezamagire in viitor?
Ce lucru pot face diferit data viitoare?

Poate inveti ca poti comunica mai bine data viitoare cand te afli intr-o situatie similara sau lucrezi impreuna cu altcineva la o sarcina sau un proiect.

Sau ca trebuie sa va oferiti un echilibru mai bun intre odihna si munca pentru a evita greselile sau pentru a gandi mai clar. S-ar putea chiar sa-ti dai seama ca trebuie sa faci o schimbare mai mare in viata ta si sa incepi sa petreci mai putin timp – sau deloc timp – cu cineva care te-a dezamagit de prea multe ori (sau te face mereu sa te simti ca o dezamagire,).