Cum sa obtineti cea mai neteda si mai matasoasa piele

Cum sa obtineti cea mai neteda si mai matasoasa piele

Pielea neteda, superba, stralucitoare este incontestabil uluitoare, indiferent daca ai 22 sau 82. De aceea cheltuim milioane de lei anual pe piele. Ascuns printre noile produse si serviciile avansate de medspa disponibile, exista un tratament in voga, care dateaza din reginele de infrumusetare din Epoca de Aur a Hollywoodului si poate inainte. Se numeste dermaplaning, care, in termeni simpli, este un barbierit facial ultra-apropiat.

Da, este corect, barbierit, dar va rugam sa continuati sa cititi. Am fost sceptic inainte de a-l incerca si nu-mi puteam imagina ca imi voi rade fata. Apoi, medicul estetician m-a incurajat sa incerc un pachet facial multi-tratament care include dermaplanare. Ceea ce credeam ca va fi un singur tratament si acum este o parte obisnuita a rutinei mele de ten.

Dermaplaning-ul este diferit de barbieritul fetei cu un brici obisnuit. Aceasta implica razuirea usoara a intregii fete – inclusiv obrajii, fruntea si tample – folosind lovituri usoare cu un instrument de exfoliere sigur, dar ascutit. In timpul acestei proceduri confortabile, practic fara durere (care dureaza aproximativ 15 minute), celulele moarte ale pielii si firele de valusie sunt indepartate. Parul Vellus alcatuieste „fuzz-ul de piersic” ultra-fin, scurt si wispy care ne acopera fata si corpul. Combinatia de exfoliere si indepartarea parului vellus netezeste pielea si o pregateste pentru a absorbi mai bine produsele si tratamentele aplicate.

Puteti cumpara instrumente speciale de dermaplanare pentru a va folosi singuri (probabil ca ati vazut unele dintre acestea publicitate la TV), dar este intelept sa il faceti de catre un profesionist care stie ce face si care poate determina daca sunteti un bun candidat pentru dermaplaning pentru a incepe. Am descoperit ca dermaplanarea profesionala integrata cu tratamentele faciale personalizate ofera pielii mele un aspect luminos, proaspat, pe care nu il pot reproduce acasa. Pentru mine personal, combinatia de dermaplaning, HydraFacial si terapie cu lumina LED, in aceasta ordine, a creat rezultate schimbatoare de viata in pielea mea. Cheia este sa gasesti un furnizor cu experienta, adept si priceput in dermaplanare si care sa poata crea un plan de tratament conceput pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru tipul tau de piele.