Vacanta si frica lasata acasa

Vacanta si frica lasata acasa

Asigurarea dvs. si a locuintei dvs. va va putea oferi liniste atunci cand sunteti in concediu

Este in sfarsit timpul pentru un concediu . Dar cum anume trebuie sa va relaxati si sa va lasati grija, dar daca sunteti ingrijorat de securitatea casei dvs.?

Apelati un vecin de incredere

Va amintiti cum mama sau bunica tineau intotdeauna o cheie de rezerva sub portier sau deasupra cadrului usii? Da … nu face asta. In schimb, gaseste un vecin in care ai incredere sau un prieten care locuieste in apropiere si ofera-le o cheie de rezerva, doar in cazul in care ai nevoie ca acesta sa-ti acceseze casa pentru tine in timp ce esti plecat.

Ascundeti valorile in mod creativ

In siguranta in spatele unei poze in dormitor? Acesta ar putea fi primul loc in care ar cauta un hot. Fa mai multa imaginatie ascunzand obiecte de valoare in dulapurile de bucatarie, dulapurile din baie, partea inferioara a cutiei de jucarii sau in patul cainelui (desi asta nu va proteja nimic de daunele provocate de foc).

 

Inchiriati un locator de casa

Daca cunoasteti un angajator de incredere care ar considera o sedere in casa ta ceva ca o vacanta, poate fi o situatie de castig / castig. Angajeaza-i sa traiasca in casa ta si sa fie cu ochii pe ea in timp ce ai plecat. Daca aveti animale de companie, acestea pot servi, de asemenea, ca animal de companie, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va imbarcati pisica sau cainele.

Nu va anuntati plecarea

Nu publicati pe social media despre calatoria dvs. – difuzand in cele din urma vulnerabilitatea casei dvs. pana nu va intoarceti. Puteti partaja continutul odata ce va aflati acasa din aventura. Daca intr-adevar trebuie sa impartasiti, asigurati-va ca nu corespundeti decat cu un grup mic de prieteni apropiati.

Instalati un sistem de securitate la domiciliu

Cel mai bun mod de a garanta linistea sufleteasca pentru casa ta este sa instalezi un sistem de securitate la domiciliu. In plus fata de alarmele care declanseaza daca una dintre intrarile din casa dvs. este incalcata, sistemul potrivit va va oferi vizualizarea la distanta a proprietatii dvs. (chiar si noaptea), va va permite sa controlati temperaturile si sa stingeti si sa aprindeti si, in general, sa creati aspectul ca locuinta este ocupata. Unele sisteme va permit sa furnizati si sa modificati codurile de intrare pentru oaspetii care vor intra in timp ce sunteti departe. Multe sisteme mai noi includ camere de fotografiat pe care le puteti panifica, inclina si vizualiza de la distanta pe oricare dintre dispozitivele dvs. inteligente care pot primi un semnal de date.