Cumpara o saltea originala pentru camera micutului tau

saltele copii

Cand vine vorba de copii, somnul si sanatatea lor sunt foarte importante, iar parintii se pot asigura ca cei mici au parte de ce e mai bun apeland la saltele pentru copii Cocos. Este bine stiut faptul ca parintii trebuie sa fie foarte atenti cu copiii lor nou-nascuti, deoarece, cat este mic si fragil, copilul isi formeaza pozitia corpului si a membrelor. Atentia trebuie sa se indrepte catre armonizarea corpului copilului pentru ca anumite defecte datorate pozitiilor inadecvate, obtinute in aceasta perioada, il pot afecta in viitor. Achizitionarea unei saltele pentru copii Cocos este cea mai buna alegere, acestea fiind realizate special pentru trupul micut, aflat in formare.

Saltelele Cocos, precum sugereaza si numele, sunt realizate din fibre de nuca de cocos, testate in prealabil pentru a nu contine factori toxici sau poluanti. Fiind vorba de un material 100% natural, putem afirma despre aceste saltele ca sunt BIO. Avantajul lor nu consta numai in faptul ca asigura o sustinere adecvata a coloanei vertebrale a copilului, fiind destul de dura si avand o elasticitate corelata cu greutatea copilului, ci si intr-o serie de caracteristici pe care le detine fibra de cocos. In primul rand, materialul asigura o buna circulatie a aerului, ceea ce va permite copilului sa respire fara dificultate chiar si atunci cand doarme pe burta. Parintii nu vor mai trebui sa isi faca griji si sa fie atenti sa schimbe pozitia copilului din teama ca acesta sa nu se sufoce. De asemenea, fibrele de nuca de cocos absorb imediat excesul de umiditate si nu retin nici un miros. Structura lemnoasa se adapteaza fara probleme schimbarii de temperatura. Astfel, vara salteaua este racoroasa, iar iarna pastreaza caldura, pentru ca micutul sa poata dormi adanc si comfortabil.

In ceea ce priveste spalarea, saltelele pentru copii Cocos pot fi spalate foarte usor cu un jet de apa. Ele sunt, oricum, foarte igienice, nepermitand dezvoltarea acarienilor si neretinand praful. Pentru un copil predispus la alergii, aceste saltele Cocos sunt ideale, mai ales ca sunt imbracate intr-un material antialergic, o husa din aloe vera care poate fi detasata si spalata fara probleme. Prin urmare, acest tip de saltea, realizat special pentru copii, va face munca parintilor mult mai simpla. Ei nu vor mai trebui sa isi faca tot felul de probleme daca copilul respira bine sau sta intins confortabil si intr-o pozitie corecta pentru oasele lui abia aflate in formare.

Pentru ca sunt disponibile in mai multe dimensiuni, aceste saltele pentru copii Cocos sunt foarte practice si accesibile. Nu trebuie decat sa va ganditi ce este mai bun pentru noul membru al familiei si sa nu ezitati sa investiti in confortul si sanatatea lui. Un copil sanatos si fericit va avea toate avantajele pentru a creste intr-un scolar frumos, armonios si cu o capacitate mare de invatare. Pentru ca acest lucru sa se intample, parintii trebuie sa se asigure ca somnul de care are parte noaptea este cel mai odihnitor posibil, iar alegerea unei saltele pentru copii Cocos poate fi exact ceea ce au nevoie.