De ce iubim gentile de designer?

Genti de designer

Unul din aspectele frumoase este faptul ca pe langa designerii celebri, pe langa monstrii sacrii ai modei, universul creativ al gentilor de dama este deschis si creatorilor mici, celor care au propria viziune asupra a ceea ce inseamna o geanta de piele sau o poseta, facand din acest univers unul deosebit de dinamic, de variat, dupa cum spuneam, o lume aparte. Creatorii mici au libertatea de a veni cu idei nebunesti, poate chiar mai mult decat designerii consacrati, care trebuie sa isi apere renumele castigat cu greu de-a lungul timpului.

De asemenea, avantajul unui atelier de creatie de dimensiuni mici poate fi maleabilitatea, posibilitatea de a realiza posete la comanda, create, asa cum doreste clientul. Nu prea vezi asa ceva la creatorii mari, nu-i asa? Cum nu prea vezi asa ceva la firmele mari in general, unde standardinzarea este impusa de nevoia de profit si de eficienta.

Astfel, micile ateliere de creatie a gentilor de dama din piele naturala pot fi o adevarata comoara, permitandu-i unei doamne sau unei domnisoare in cautarea stilului sa isi gaseasca sau, mai bine, sa isi creeze exact geanta potrivita care sa ii completeze perfect tinuta.

Toate aceste motive puse cap la cap au condus la crearea magazinelor online de genti de dama, magazine ce ofera spre vanzare creatii ale unor ateliere mici dar si ale unor producatori consacrati, interni sau internationali, urmandu-ne o pasiune, aceea pentru gentile de piele, pentru bucuria purtarii si asortarii lor, in cautarea permanenta a tinutei perfecte!