De pe strazile capitalei …

Din pacate sunt nevoit sa petrec zilnic ~2h la volan, in traficul relaxant din Bucuresti, cu toata marlania caracteristica, cu „parteneri” de trafic tupeisti, cocalari, printre gropi si cratere, iar uneori, evitand mecanici auto care mai schimba o roata in mijlocul drumului.

capitala
Trec frecvent pe langa „service-ul” din imaginea de mai sus si ma minunez de fiecare data ca respectiva cocioaba a putut obtine avizele si autorizatiile necesare pentru a desfasura activitatea intr-o zona aproape centrala a Bucurestiului.

Ar trebui sa instaleze o bancuta pentru clienti in mijlocul strazii ...
Ar trebui sa instaleze o bancuta pentru clienti in mijlocul strazii …

Oare chiar nu-i verifica nimeni? Este greu de imaginat ca respectiva cutie de tabla ar fi putut gazdui o masina pentru interventii la o roata sau mai multe la inceputurile „business-ului”, insa acum este evident ca abia au loc mecanicii sa se adaposteasca de vremea rea, la cate anvelope sunt depozitate inauntru.

Astfel ca in mod „natural”, trotuarul si soseaua devin platforma pentru interventiile la masinile clientilor … Si pentru ca totul sa fie perfect, strada are doar o banda libera pentru circulatia masinilor, centrul fiind rezervat tramvaielor. Este foarte „distractiv” cand trebuie sa treci de baraca in timp ce se lucreaza la o masina si cu un tramvai in zona …

Si de-ar fi un caz singular … E plin Bucurestiul de astfel de „service-uri” care paraziteaza strazile si traficul mizerabil din capitala.