Dedeman – dedicat planurilor tale

dedeman

Daca este vreo companie romaneasca care sa fi pornit de jos imediat dupa revolutie si care sa se fi ridicat pe propriile forte, fara procese, fara perchezitii, fara suspiciuni de fraudare sau de evaziune fiscala, Dedeman este acea companie care are in componenta lantul de magazine ce poarta acelasi nume.

Dedeman a pornit la drum in anul 1992 avand pe atunci 2 angajati, care de fapt sunt si actionarii de azi si care sunt doi frati ce au stiut ce vor de la afacerea lor, au stiut sa profite de faptul ca nu au o concurenta foarte mare, ca pot acapara foarte usor zona de magazine cu materiale de constructii si amenajari interioare, astfel ca astazi Dedeman a ajuns lider de piata in domeniul sau desi capitalul a ramas tot romanesc, compania fiind condusa de aceeasi doi frati de referinta pentru mediul de afaceri romanesc.

Desi pe piata au aparut si alte lanturi de magazine venite din exterior, totusi, Dedeman a stiut sa manevreze foarte bine situatia, a inteles ca piata se extinde, ca numarul magazinelor va incepe sa creasca, astfel ca exista posibilitatea ca acestia sa isi piarda locul fruntas in ceea ce priveste vanzarile. Totusi, cele doua persoane din conducere au gandit extrem de bine, prudent si au inteles ca extinderea este ceea ce au nevoie. Astazi Dedeman numara 30 de magazine pozitionate in cele mai mari orase ale tarii, avand un numar de peste 6 000 de angajati multumiti ca activeaza la o companie cu renume si care este 100% romaneasca.

Unul din motivele pentru care Dedeman a cunoscut succesul este acela ca s-au adaptat noilor cerinte. Dedeman nu a mai fost compania bazata pe influenta faptului ca e una din afacerile romanesti bine gandite, ci s-a mutat si in online pentru ca aici petrec o mare parte din timpul liber clientii lor. Au inteles faptul ca e nevoie sa posteze o liste de cataloage online cu produsele lor, dar mai ales, ca e absolut necesar ca la un anumit timp sa vina cu un catalog Dedeman in care sa-si prezinte oferta de produse expuse la promotie si reducerile aferente.

Dedeman are in acest moment un site foarte bine realizat, in care sunt expuse in coloana din stanga toate categoriile de produse pe care le au in stoc. Iar in partea de continut Dedeman vine cu un slide rotativ, in care se prezinta ofertele speciale ale momentului, pentru ca al lor client sa fie instiintat din start despre produsele pe care le poate achizitiona pentru a economisi o suma importanta.

De exemplu, in acest moment Dedeman intelege ca vine primavara si ca cel mai probabil se doreste cateva modificari subtantiale in casa. De aceea, si-au pus la oferta o serie de usi cu design-uri diferite, pentru orice tip de arhitectura interioara. In plus, pentru un aspect diferit a unei incaperi e nevoie doar sa fie schimbata lustra. Cei de la Dedeman au in oferta o gama variata de lustre pe placul tuturor.

In concluzie, daca iti doresti sa-ti construiesti o casa, sa ti-o amenajezi pe cea abia ridicata sau doresti sa o renovezi pe actuala, poti apela cu incredere la Dedeman. Vin cu o gama de produse foarte variata si cu preturi dintre cele mai bune.