Terenuri de vanzare in apropierea Bucurestiului

Tartasesti

Gratie preturilor caselor locuintelor din capitala, mult prea piperate pentru bugetul celor mai multe familii, tot mai multi oameni se reorienteaza catre o locuinta permanenta undeva relativ departe de vacarmul Bucurestiului, undeva in zona Corbeanca, Ciorogarla sau chiar in zona Tartasestiului. Aceste zone sunt relativ ieftine, destul de aproape de Bucuresti, iar multe dintre ele sunt urbanizate.

Problema principala e ca multe dintre terenurile din aceste zone au fost deja cumparate de diferite agentii imobiliare sau de diferiti oameni de afaceri, astfel ca loturile ramase libere, care pot fi cumparate la un pret bun, sunt mai greu de depistat. Totusi, aruncand un ochi peste piata de terenuri urbanizate din apropierea Bucurestiului, se poate vedea ca in Tartasesti, de exemplu, la 30 de km nord-vest de Bucuresti, in special in apropierea padurii de salcami din zona, exista loturi special amenajate, a caror pret incepe de la 10500 de Euro.

Spre deosebire de persoanele fizice care vand terenuri extravilane, neamenajate si care nu sunt in apropierea niciunei utilitati, terenurile de vanzare din Tartasesti sunt amenajate: fiecare lot are in fata un stalp de curent trifazic, drumul este bine amenajat si se poate iesi foarte usor pe DN7 (de unde se poate ajunge in doar cateva minute in Bucuresti).

Ca fapt divers, pretul mediu pe metru patrat se situeaza in jurul valorii de 19 Euro, iar din spusele propietarilor, pentru cei care doresc sa cumpere minim 2 loturi, pretul se mai poate negocia destul de substantial.

Care ar fi avantajele achizitionarii unui teren in Tartasesti?
Ei bine, avantajul principal e cel al terenului ieftin si al loturilor amenajate. Practic, cum toate actele sunt in regula, se poate demara proiectul de casa de indata ce actele au fost semnate iar noii propietari primesc drept de folosinta al terenului. In plus, este o zona linistita, situata departe de vacarmul capitalei, in care vecinii sunt la randu-le linistiti. Nu exista nici caini vagabonzi in zona, deci pana si copiii pot umbla nestingheriti, lucru care nu se prea poate intampla in Bucuresti.