Cum te comporti la prima intalnire?

Cupluri

Prima intalnire este intotdeauna cea mai frumoasa. Ti-o aduci aminte cu drag, chiar si dupa foarte multi ani. Insa, o vorba spune ca pentru a-l intalni pe print, trebuie sa saruti multe broaste. La fel se intampla si cu intalnirile pentru ca exista posibilitatea sa treci prin mult experiente neplacute inainte sa-ti gasesti aleasa.

Cu toate acestea, soarta unei intalniri poate fi decisa si de tine. Datoria ta, in calitate de barbat, este sa iti dai toata silinta pentru ca lucrurile sa mearga perfect. Succesul unei intalniri este confirmat in momentul in care cei doi devin un cuplu.

Sfaturi pentru un comportament exemplar la prima intalnire

Stabileste un program al intalnirii – nu trebuie sa planuiesti pas cu pas ce urmeaza sa faceti, insa incearca sa setezi o serie de intrebari de rezerva. In cazul in care conversatia nu decurge normal, foloseste-te de intrebari ingenioase pentru a evita momentele anoste pe care le experimentaza multe alte cupluri, adica secventele in care niciunul dintre cei doi parteneri nu mai spune nimic.

Ai grija la vestimentatie – nu spune nimeni sa mergi la salon inainte de intalnire, insa nu te costa sa ai grija de felul in care te imbraci. Hainele trebuie sa fie spalate si calcate, sa aiba un miros proaspat si sa se aseze bine pe tine. Ai grija si cu manechiura pentru ca ea trebuie sa fie impecabila.

Sa nu intarzii – daca intarzie ea, problema nu este atat de mare, insa daca intarzii tu s-ar putea sa faci o impresie foarte proasta. Trebuie sa dai dovada de respect si buna crestere si sa ajungi la locul stabilit cu cateva minute inainte.

Fa-i complimente – orice fata iubeste sa fie curtata si se deschide foarte usor in momentul in care cineva ii apreciaza calitatile fizice sau intelectuale. Nu uita, asadar sa ii acorzi atentia pe care o merita.

Nu aduce in discutie fostele relatii – aici este mai complicat pentru ca s-ar putea ca ea sa te intrebe. In acest caz nu trebuie sa eviti raspunsul. Spune-i clar si deschis cate relatii ai avut, dar nu intra in detalii. Daca insista, spune-i ca este trecutul tau si preferi sa ramana acolo.

Nu te imbata – asta este chiar absurd. Daca te imbeti la prima intalnire s-ar putea sa faci lucruri pe care o sa le regreti mai tarziu. De asemenea, iti vei crea o imagine destul de proasta, care nu-ti face cinste. Conform ghidului de aici, poti observa faptul ca aceasta constituie si una dintre regulile de baza pe care o femeie nu ar trebui sa le incalce la prima intalnire, insa se aplica si in cazul barbatului.

Nu sta cu telefonul in mana – inchide-ti internetul pentru a nu avea tentatia de a raspunde la mesajele de pe Facebook sau Instagram. Telefonul nu ai cum sa il inchizi, iar daca primesti un apel nu te pierde, nu incerca sa inchizi repede. Este femeie si va intra la banuieli. Inchide, cere-ti scuze si spune-i ca era mama sau un prieten apropiat. In felul acesta, nu ii vei da impresia ca vorbesti si cu alte fete.

Achita nota – chiar daca nu mai suntem in vremurile trecute, daca tu ai invitat-o in oras, cel mai bine este ca tot tu sa platesti. Daca ea isi manifesta dorinta de a contribui, refuz-o intr-un mod elegant, astfel incat sa nu se simta nici ea prost.

Daca ar trebui sa rezum toate cele mentionate anterior, m-as opri asupra caracterului natural al situatiei. La prima intalnire trebuie sa fii tu, sa nu fortezi nota si sa fii cat mai deschis. Arata respect si admiratie, dar fara sa exagerezi.