Rochia perfecta pentru o mireasa moderna

rochie-de-mireasa

Daca v-ati decis sa va casatoriti cu siguranta va numarati si voi printre femeile care doresc sa poarte o rochie de mireasa care sa le puna in valoare stilul personal si care sa le reprezinte in totalitate. Este mai mult decat necesar ca in ziua nuntii tale sa arati spectaculos, iar lookul acela sa te reprezinte in totalitate. Pentru ca vine toamna, la aceste criterii se adauga cel legat de faptul ca trebuie sa fiti o mireasa delicata si evident foarte eleganta.

Exista mai multe tipuri de rochii de mireasa dintre care poti alege. Fiecare dintre acestea poate fi asociata atat cu un anumit tip de silueta, cat si cu o anumita personalitate si stil personal. Dupa cum spuneam, exista cateva tipuri principale de rochii de mireasa dintre care poti alege, dupa cum urmeaza:

Rochia de mireasa traditionala. Acest tip de rochie este foarte adecvat pentru miresele care isi doresc un model clasic, cat si sa respecte traditia purtand o rochie de culoare alba. De asemenea, o astfel de rochie de mireasa nu se evidentiaza prin detalii sau o croiala indraznete. Acest tip de rochie de mireasa mizeaza pe simplitate, pe materiale devenite clasice in ceea ce priveste crearea rochiilor de mireasa precum voalul, tulul, matasea. O astfel de rochie de mireasa este valabila astazi si probabil ca va ramane la fel de valabila si peste 3o de ani.

Rochia de mireasa stil printesa. O astfel de rochie de mireasa creaza imaginea la care orice femeie viseaza de cand era doar o fetita. Acest tip de rochie, precum cel al eroinelor din basme. O astfel de rochie de mireasa se potriveste unei femei moderne si active care inca mai crede in romantism si in povesti de dragoste eterne.

Rochii de mireasa indraznete. Si nonconformistele trebuie sa poarte o rochie in ziua nuntii. Doar ca o astfel de rochie nu e neaparat alba si din acest punct de vedere pot fi chiar la polul opus, adica de culoare neagra sau rosu intens (precum colectia lui Vivienne Westwood etc). O astfel de rochie poate fi alba si totusi poate soca intr-un anume fel printr-o transparenta mai accentuata, printr-un decolteu mai adanc sau printr-o taietura mai ampla.

Indiferent in ce categorie te incadrezi, important este ca in ziua nuntii tale sa te simti cea mai fericita femeie din lume.