Despre procesul testarii uscatoarelor de par

Feon

Un feon bun te va lasa cu parul sanatos, moale, neted si stralucitor, in timp ce unul cu o calitate inferioara iti va lasa parul uscat, incretit si parca lipsit de viata (nicio femeie nu isi doreste acest lucru).

Indiferent daca ai cumparat feonul de la un magazin de specialitate sau de la un furnizor de salon, multe uscatoare de par vin cu anumite caracteristici care ii dau o anumita performanta, dar oare chiar asa se intampla si in realitate? Uscatoarele de par comercializate pe piata de catre diverse branduri ( unele de renume, altele mai obscure) sunt testate inainte de a intra pe piata.

Iata cateva maniere in care profesionistii din laboratoare de specialitate testeaza aceste uscatoare de par, pentru a se asigura ca ele vor oferi utilizatorilor o experienta optima!

Cum aleg specialistii uscatoarele de par pe care le vor testaFeon - HPS920.00

Cu atat de multe variante din care acesti specialisti pot alege, cum stabilesc care sunt acele uscatoare de par potrivite pentru testare?

In general, scopul acestor specialisti este sa testeze cele mai populare modele de pe piata. In prealabil, se studiaza producatorii pentru a afla informatii despre gama lor de modele. De asemenea, se verifica informatiile despre vanzarile de pe piata si se iau in considerare cererile utilizatorilor care doresc sa afle anumite informatii despre anumite modele de uscatoare de par.

Specialistii pun apoi laolalta aceste informatii pentru a intocmi o lista finala, care se adreseaza in principal cumparatorilor. Urmatorul pas este adresarea catre comerciantii care se ocupa de distribuirea in magazine a acestor uscatoare de par. Acest lucru este un pas foarte important, intrucat specialistii trebuie sa fie siguri ca produsul testat este acelasi cu cel pe care l-ar gasi orice client in magazine.

Ce testeaza specialistii la uscatoarele de par alese

In general, este testata performanta fiecarui uscator de par in parte, avand in vedere anumite caracteristici ale acestora. Cea mai importanta este rata de uscare pe care oricine o poate testa acasa.

Rata de uscare

Aceasta rata de uscare masoara cat de repede fiecare uscator de par in parte iti va usca parul. Pentru a face acest lucru, poti umezi o carpa si masura timpul de uscare cu uscatorul de par asezat la 15 cm de carpa. Astfel, se poate masura cat de repede se usuca parul la cele mai scazute si cele mai ridicate setari de viteza si caldura, pentru a stabili care este rata de uscare medie.