Efectele uimitoare ale extensiilor de par

extensii de par

Doresti sa mergi diseara la o petrecere, dar tocmai te-ai tuns si ai vrea sa ai parul lung si bogat, cum au majoritatea prietenelor tale? Sau poate visezi sa ai nuanta de par pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Nu dispera, pentru ca saloanele de coafura s-au gandit la aceasta problema si au gasit o solutie uimitoare: montarea unor extensii de par.

Aceste produse sunt reprezentate de niste mese – suvite false de par – care sunt atasate parului natural pentru a-l lungi, imbogati sau infrumuseta. Extensiile pot fi din par natural sau sintetic, de diverse texturi, lungimi, culori si nuante. Preturile variaza destul de mult, in functie de tip, calitate si lungime. Timpul de montare variaza de asemenea, depasind in general 2 ore.

In functie de perioada de rezistenta, extensiile sunt de trei categorii: temporare, semi-permanente si permanente. Cele temporare se prind cu ajutorul unor clipsuri – de aceea se numesc extensii clip-on – si au avantajul ca se pot monta de catre orice persoana, deci chiar si de catre clienta (procedeul este unul foarte simplu, ce poate fi executat si acasa, nefiind nevoie de un aparat special). In plus, sunt detasabile, asadar nici pentru operatiunea de demontare nu trebuie sa apelati neaparat la un salon de coafura sau la o persoana specializata. Un alt avantaj al acestor extensii este acela ca se pot vopsi si coafa, atat cu ondulatorul, cat si cu placa.

Sa vorbim acum despre extensii par semi-permanente. Se numesc astfel pentru ca pot rezista mai mult decat cele temporare, dar mai putin decat cele permanente, mai exact intre o luna si doua luni. Produsele semi-permanente sunt extensii microring, care se prind cu ineluse; montarea lor trebuie executata numai de catre personal calificat, la un salon de coafura. Pentru prindere este necesar un aparat special. Pot fi refolosite prin schimbarea ineluselor.

Daca doriti o fixare mai durabila a acestor mese, atunci puteti folosi extensii cheratina, care se mai numesc si permanente, intrucat pot rezista pana la 8 luni. Ca si cele microring, acestea au nevoie de o persoana de specialitate si sunt refolosibile.