Fa-i vant lui Alex la Londra

Jameson Done in 60 seconds sau mai pe scurt, Jameson DISS e o competitie de scurtmetraje fanmade, realizate de catre participantii la concurs pe limita de timp. Cineastii amatori trebuie sa aleaga un film preferat si sa incerce sa-i stoarca esenta intr-un clip nu mai lung de 1 minut. Toata filmuletele dintr-o tara se strang la un loc, doar unul pleaca din urna pentru marele concurs de la Londra.

Stiti ca noi aveam/avem un fel de gasca cu care am mai facut o nazbataie, doua anul trecut, IasiCreativeTeam. De-atunci incoace, treaba a stagnat pana a inceput sa prinda radacini si singurul care a mai ramas activ pe filmare/editare video e Acsel. Omul a luat-o pe cont solo pentru miscarea asta si a scos o parodie la “The Ring” in care fatidicul inel e reprezentat in acest caz de un inel de logodna. Sentimentele care vin la pachet cu raceala inelului de pe deget sunt asemanatoare cu cele incercate de personajele din filmul original, cand intra in contact cu povestea inelului blestemat. Nu mai intru in detalii, e previzibil, e un INEL DE LOGODNA a.k.a. ai cacat batul, fraiere, treci la cusca!

Oricum, pentru a se strecura pana la Londra, filmuletul trebuie sa treaca de faza nationala. Pentru asta are nevoie de orice sustinere generata in mediul 2.0, adica like, tweet, scris despre, thumbs up, +1 etc. Asadar trageti o vizionare mai jos si daca considerati ca Acsel merita sa mearga pe o plaja trista de langa Londra, intr-o zi mohorata, dupa ce s-a stricat la burta de la un fish`n`chips expirat si dupa o betie crunta intr-un pub marginas, in compania a doua englezoaice urate si grase, faceti-va datoria cetateneasca si puneti umarul la teleportarea omului in Londra. :)