Sa rezolvam o problema…

Fie un lighean L in care se aduna suma a patru labute de veverita pe care le vom nota cu LV, deinmultit cu aria unui paralelogram ABCD format din patru pisici omorate la 12 noaptea intr-un cimitir C. Se cere sa se afle locul geometric al unei oale cu urina care trebuie aruncata in fiecare punct al unui romb A`B`C`D` format din: A` – capul barbatului; B`- mama lui; C` – ma-sa marea; D`- toti mortii dansului. Se dau ora la care trebuie aruncata oala ( 1 noaptea, cand se intoarce de la munca) si aria rombului ( 12 generatii inapoi, pana la lingurari). Locul geometric se noteaza cu un < X > mare, scrijelit cu lama toporului pe fruntea barbatului, in timp ce doarme dupa ce a fost ademenit cu o cana mare de vin in care s-au turnat patru somnifere.

Precizam ca la subsolul formulei de mai sus, o femeie de stiinta a facut nota separata de opinia celorlalte cercetatoare: “Dr. acad. cercet. stiintific principal Marioara Curie s-a distanta de solutia oficiala a cercului de matematici superioare din cadrul Societatii Stiintifice Internationale a Femeilor Rome si a propus, in loc de laba de veverita, ochi de maimutica-de-aia-mica-mica”

Problema nu e din vreo culegere de matematica al monstrului sacru, dom` profesor Gheba, e din serialulImperiul Roboto-Tiganesc din revista Kamikaze.

Hai, astia fasneti la mate, sa va vad :) .