Fii acolo pentru cineva

Fii acolo pentru cineva

Ascultati si imprumutati perspectiva optimista si bazata pe cineva din viata dvs. care are nevoie de ea.

La inceput imi dau seama ca cel mai bine este sa lasi pe cinevasa se elibereze, sa-l lasi sa se ridice la lumina. Deci, eu sunt acolo pe deplin si ascult. De multe ori ar fi de ajuns. Pentru ca doar fiind acolo o sa-l ajute sa lase tensiunea emotionala afara si sa analizeze problema si sa gaseasca o solutie sau sa o lase sa plece.

Daca ea sau el se blocheaza in gandire negativa sau in a face un munte dintr-o piatra, atunci poate fi util sa va adaugati perspectiva proprie pentru al duce pe al teren si pentru a-l ajuta sa isi schimbe perspectiva asupra situatiei.

Pentru a-l face sa vada ca, daca se departeaza putin, atunci lucrurile nu sunt chiar asa de rele. Iar impreuna, puteti sa gaseiti o solutie sau un prim pas pe care sa-l poata pune in actiune.

De cele mai multe ori doar ascultand o persoana, ii poate ridica moralul deoarece spunand lucrurile cu voce tare poate vedea totul dintr-o alta perspectiva si poate ajunge singura la propriile pareri si concluzii si isi poate schimba definitiv drumul pe care merge in acest moment.