Mediul de afaceri vizează îmbunătățirea timpului de lucru cu ajutorul seriilor de imprimante AltaLink B8000 și C8000

Seria de imprimante Altalink c8000

Din anul 2000 până în anul prezent, putem observa că mediul de afaceri din România a cunoscut o evoluție spectaculoasă. Mii de afaceri au prins avânt, cu precădere în București, oferindu-i acestuia statutul impunător de metropolă Europeană. Cu afaceri de tipul START UP care s-au perindat în ultimul timp pe piață, făcând cu ochiul multor doritori, o să observăm că, în cazul în care fiecare antreprenor deține o strategie bună și cunoaște flerul pieței, economia României și nivelul de trai o să se situeze pe o piață ascendentă și înfloritoare.

Cu atât de multă agitație care este în jur și cu fiecare secundă contorizată, multe companii caută soluții adecvate astfel încât timpul să fie condensat într-un mod mai eficient și eficace pentru a obține din partea angajaților un randament de 100%. Pentru a diminua considerabil munca birocratică și a eficientiza acțiunile care implică imprimarea, scanarea și xeroxarea anumitor documente, mulți afaceriști se îndreaptă către seriile de imprimante AltaLink B8000 și C8000. Fiind proiectate cu o tehnologie de ultimă generație, RTSol are grijă ca acestea serii de xerox AltaLink să intre în posesia doritorilor la cel mai bun preț.

Seriile de imprimante AltaLink B8000 și C8000 reduc timpul și oferă randament de 100%

Xerox Altalink High Speed MultifunctionRTSol s-a înhămat la aducerea cât mai aproape de mediu de afaceri din România a unor aparaturi de ultimă generație, menite să sporească productivitatea într-o companie și să reducă timpul de lucru pentru diverse sarcini. Astfel, pentru afacerile îngropate în prea multă birocrație, seriile de imprimante AltaLink B8000 și C8000 devin cea mai bună afacere.

AltaLink B8000 și C8000 vin într-un design revoluționar și cu o inteligență artificială ridicată astfel încât să îndeplinească cu brio funcția de multitasking. Funcția de multitasking vine ca o replica la timpul irosit de către imprimantele sau xeroxurile obișnuite care pentru sarcini minimale aveau nevoie de foarte mult timp. AltaLink B8000 și C8000 pot să trimită fax-uri, să imprime, să scaneze și să xeroxeze în același timp, indiferent de locul în care se află persoana care a dat comanda.

Datorită interfaței prietenoase, dar și a sistemului inteligent, imprimantele AltaLink B8000 și C8000 pot să fie folosite din orice loc prin simpla conectare a dispozitivului personal cu acestea. Având acces la programe precum Google Drive, Microsoft OneDrive, DocuhShare, etc, imprimantele pot primi comanda de a scana sau imprima orice document aflat în cadrul acestor programe.

RTSol vizează revoluționarea mediului de afaceri

RTSol dorește să ajute mediul de afaceri din România prin eficientizarea muncii și diminuarea timpului de lucru pentru anumite activități din cadrul diverselor companii. Mulți clienți au rezonat foarte bine cu ofertele avantajoase puse la dispoziție de către RTSol pentru xeroxurile AltaLink B8000 și C8000, fluidizându-și astfel foarte mult traficul creat în preajma vechilor aparaturi, dar si timpul de realizarea a diverselor sarcini.