Forma inelului de logodna – ce trebuie sa stii – II

Forma inelului de logodna – ce trebuie sa stii – II

Uneori nu este posibil sa strangeti inelul de logodna si banda acestuia. Mai ales atunci cand vrei sa-ti surprinzi complet iubia „raspunzand la intrebare”, selectarea trupelor are loc ulterior.

Daca inelul dvs. de logodna nu are o banda potrivita, cheia este sa gasiti o banda care sa se potriveasca perfect cu inelul de logodna si care sa complimenteze fata de distragerea stilului sau. Este esential sa te uiti la forma benzii de langa inelul de logodna. O optiune care functioneaza de obicei bine este o banda curbata, cunoscuta si sub numele de benzi de nunta cu crestaturi, in forma de V sau cu chevron. Concepute cu o curba pe o parte, aceste benzi pot fi asortate confortabil cu un inel de logodna care prezinta o piatra centrala proeminenta.

Alte consideratii includ potrivirea dimensiunii diamantului de pe inelul de logodna cu dimensiunea diamantelor de pe banda, mai ales daca aveti un inel de logodna cu diamante.

Benzi de nunta si eternitate inelului de logodna
Un numar tot mai mare de cupluri merg cu trupe de nunta sau eternitate schimbate doar la ceremonie . Acestea pot fi rasuciri infinite impanzite sau benzi simple, duble, chiar triple, fie cu cateva diamante, fie incrustate in diamante, pentru a numi cateva stiluri. Si nu trebuie neaparat sa fie benzi potrivite sau chiar acelasi metal, asa ca fiecare dintre voi va puteti exprima legatura intr-un mod care este profund semnificativ ca indivizi si ca cuplu.

Desi nu este la fel de obisnuit, o alta tendinta este selectarea unui inel de eternitate cu diamante, care sa fie mai la moda si mai eleganta in comparatie cu cele traditionale, care pot fi purtate singure.

Indiferent de optiunea pe care ajungi sa o selectezi, incepe prin a-ti explora preferintele, a-ti restrange alegerile, a-ti tine cont de stilul de viata si a stabili un buget. Apoi relaxati-va si bucurati-va de acest proces distractiv si interesant. Dupa ce ati luat decizia, tot ce trebuie sa va concentrati este sa va planificati nunta si sa traiti fericiti pentru totdeauna.