Sfaturi pentru alegerea verighetei – I

Sfaturi pentru alegerea verighetei – I

Selectarea verighetelor de logodna si de nunta este o experienta profund personala. Ele simbolizeaza devotamentul vostru unul fata de celalalt si legatura noastra durabila. Un inel de logodna este de obicei dat in timpul unei propuneri sau la inceputul logodnei, ceea ce inseamna angajamentul tau pentru casatoria ta viitoare. O verigheta este in mod traditional un inel primit de ambii parteneri atunci cand schimba juramintele.

Desi verighetele de nunta si de logodna sunt pline de traditie, cuplurile de astazi au mai multe optiuni ca niciodata sa isi personalizeze desenele pentru a se potrivi cu stilul lor unic si expresia iubirii.

Trei optiuni pentru alegerea verighetelor
Set de mireasa sau Set de nunta
Un set de mireasa consta dintr-un inel de logodna si o banda potrivita pentru mireasa. Este o alegere populara, deoarece elimina presupunerile din inelele potrivite si stivuirea inelelor. Cand forma inelului de logodna completeaza forma inelului de nunta, se creeaza o potrivire perfecta si confortabila. La fel de important, o logodna si verigheta ar trebui sa se uneasca pentru a crea o estetica combinata care le sporeste frumusetea si simbolismul.

Un set de nunti consta dintr-un set de mireasa si o banda de nunta potrivita pentru mire sau partener. Cumpararea unui set de nunta inseamna ca toate cele trei inele sunt ingrijite simultan. Acest lucru va poate ajuta sa economisiti bani si timp cand sunteti ocupat sa va pregatiti pentru ziua nuntii .