Geanta este punctul focal al tinutei de dama

Tinuta de dama

Moda este schimbatoare, cu totii stim acest lucru. In fiecare sezon apar noi tendinte, gusturile se schimba, doamnele si domnisoarele care urmaresc cancanurile modei se reorienteaza pentru a fi mereu atragatoare si in ton cu tendintele generale. Dar, indiferent care este directia in care merge moda, indiferent ce anume se cauta, gentile de dama sunt in permanenta cautate, dorite, iubite, trezind, poate mai mult decat alte accesorii, adevarate pasiuni. Fie ca vorbim de genti de piele, de genti de ecopiele sau din material textil, doamnele si domnisoarele de iubesc!

Am incercat sa intelegem de ce gentile de dama sunt atat de iubite si de ce doamnele nu se dau in laturi de la orice cheltuiala pentru a pune mana pe o poseta realizata sub semnatura unui designer celebru. Nu a fost usor dar am ajuns la concluzia ca nimic nu completeaza tinuta unei doamne mai bine decat o geanta de piele. Colierul, ceasul, bratara sunt accesorii foarte iubite de reprezentantele sexului frumos, dar geanta si pantofii…ei bine, fara geanta si fara pantofi…nu se poate.

Designerii investesc munti de bani si o cantitate imensa de energie in crearea unui nou model sau, mai mult de atat, a unei noi colectii, secretele sunt pastrate cu sfintenie, devenind adevarate secrete industriale, tentintele sunt pur si simplu nebanuite pana in ultima clipa, lumea modei este intr-un cuvant, un miracol, un univers aparte in care regulile sunt foarte stricte, iar greselile aspru sanctionate.