Ghid pentru inceperea unui blog de succes

Blog

Exista o multime de motive pentru a incepe un blog! Si nu exista un timp mai bun ca prezentul. Poate doriti sa impartasiti sfaturi de moda, de gatit si de divertisment cu colegii dumneavoastra. Poate doriti sa va mutati pe blog practicile parintesti responsabile din punct de vedere social. Sau poate ca sunteti doar in cautarea unui mod virtual de a inregistra si impartasi amintirile familiei cu cei dragi din intreaga lume. Indiferent de motiv, cu siguranta aveti ceva important de scris.

Dar cum trimiti mesajul acolo si in inimile si mintile cititorilor tai?

E mai usor decat credeti.

Dar trebuie sa ai un plan. Fiecare nou proiect de succes incepe cu un plan si un scop; crearea unui blog nu este diferita. Care sunt obiectivele dvs. pe termen scurt si lung pentru blogul dvs.? Despre ce vei scrie? In ce domenii sunteti un expert?

Alegeri inspirate de design

Exista o multime de optiuni. Unele sunt gratuite, iar unele nu sunt. Totul depinde de ceea ce doriti sa faceti din blogul dvs. Daca sunteti de parere ca in viitor veti dori sa creati orice fel de venit din blogul dvs., este mai bine sa obtineti propriul nume de domeniu si serviciul de gazduire. Acest lucru este foarte usor de facut cu WordPress.org. Daca folositi blogul pentru a partaja fotografii si povestiri rapide cu familia si prietenii apropiati, Tumblr si Blogger sunt optiuni excelente. Alocati putin timp pentru a examina fiecare format si pentru a lua decizia cea mai buna pentru dvs.

Ce vreti sa arate blogul tau?

Alegeti o tema sau un sablon si decideti despre lucruri importante precum logo-ul si culorile. Chiar daca acest lucru va fi un blog personal sau un album virtual, ar trebui sa fie frumos. Daca doriti sa personalizati intr-adevar aspectul dvs., luati in considerare gasirea unui designer independent, care poate personaliza sau instala un sablon pentru dvs. pentru o taxa nominala. Daca vreti ca cineva sa va creeze un logo sau chiar sa creeze un aspect complet, puteti sa va consultati intotdeauna cu designerii locali despre serviciile si comisioanele lor.

Sa vorbim despre fotografii.

Internetul devine un mediu din ce in ce mai vizibil – veti dori sa includeti fotografii in orice post pe care il publicati. O camera buna este intotdeauna o investitie excelenta si multi fotografi ofera cursuri si ateliere de lucru pentru o taxa relativ nominala pentru cei care doresc sa invete functiile de baza ale camerei DSLR si sa ofere publicului fotografii mai bune despre familiile lor, copii sau imprejurimi. Exista, de asemenea, site-uri de unde puteti achizitiona fotografii stoc. Niciodata nu vreti sa folositi poze de la altcineva fara sa le acordati credit sau sa cereti mai intai permisiunea. Dar nu uitati – multe telefoane celulare in aceste zile pot face poze cu o calitate foarte buna, atata timp cat le setati la o inalta rezolutie.

Mai presus de toate, cheia este sa va amintiti ca noul dvs. blog este doar un vehicul pentru gandurile si ideile pe care doriti sa le cronicizati. Stabiliti un program pentru dvs. si continuati sa scrieti si sa fotografiati lucrurile care va intereseaza!