Holican, produsul revolutionar bazat pe extractul din semintele de struguri

produse-tiens

Din perspectiva continutului, semintele de struguri sunt imbogatite cu vitamina E, cu acei compusi chimici cunoscuti sub denumirea “polifenoli”, dar si cu numerosi antioxidanti. Exista dovezi puternice conform carora semintele de struguri sunt benefice pentru o serie de afectiuni cardiovasculare. Extractul poate ajuta persoanele care sufera de pe urma circulatiei deficitare, in special insuficienta venoasa in stadiu cronicizat, dar si de pe urma valorilor foarte ridicate ale colesterolului. De asemenea, extractul din semintele de struguri ajuta in contextul bolilor oculare, dobandite in urma diabetului zaharat.

Un alt motiv pentru care oamenii sunt interesati de acest extract miraculoas se datoreaza continutului sau ridicat in antioxidanti – substantele care protejeaza celulele organismului impotriva daunelor, ajutand la prevenirea bolilor. Desi exista numeroase studii intreprinse de cercetatori, nu se poate afirma cu exactitate modul in care administrarea produselor pe baza acestui extract reuseste sa diminueze riscul manifestarii diverselor forme de cancer, ci doar faptul ca a sa compozitie este combativa impotriva afectiunilor maligne.holican

Cu toate acestea, o explicatie mai concreta s-a gasit din perspectiva cancerului la san, care dupa cum se stie poate fi alimentat de nivelul crescut de estrogen. Enzima care este responsabila pentru convertirea androgenilor la estrogeni se numeste aromataza. In mod asteptat, extractul detine in a sa paleta de compusi inhibitori de aromataza, iar din aceasta cauza devine un inlocuitor pentru medicamentele folosite in chimioterapie, al caror rol omogen este acela de a inhiba activitatea aromatazei.

Semintele de struguri s-au dovedit, de asemenea, a fi utile pentru extinderea gradului de flexibilitate la nivelul articulatiilor, arterelor si altor tesuturi corporale, asa cum este miocardul. Prin intregirea si intarirea capilarelor, a arterelor si venelor, produsele care au acest extract in compozitia lor devin indispensabile in procesul de preventie si ameliorare a afectiunilor canceroase.

Numele Holican, denumirea unui produs Tianshi Tiens pe care il puteti regasi in magazinul online www.tianshi-tiens.ro la pretul promotional de doar 239,8 RON, este derivat de la numele extractului din seminte de struguri, respectiv Huo Li Kang. Prezentat intr-un recipient care contine 60 de capsule, acest produs se dovedeste deosebit de util in cazul persoanelor care sufera de pe urma hipertensiunii arteriale, celor care doresc sa se recupereze rapid dupa un infarct miocardic, pacientilor care se confrunta cu numeroasele complicatii ce insotesc diabetul zaharat, dar si oamenilor care vor sa previna forma A, B si C a hepatitei sau care vor sa trateze afectiunile infectioase si gripale. Elementele din compozitia sa care ii confera abilitatea de a lupta impotriva tuturor acestor afectiuni sunt doua la numar, respectiv bioflavonoizii prontocianizi si resveratrolul.

Ca alternative naturale, mici doze de resveratrol pot fi inglobate in organism cu ajutorul unei bauturi alcoolice clasice – vinul rosu, insa consumul unei sticle de vin detine doza echivalenta de resveratrol pe care o putem primi dintr-o singura capsula de Helicon produs de compania Tiansi Tiens. Deopotriva preintampinand si vindecand celulele maligne, resveratrolul se dovedeste un compus foarte eficient pe care specialistii din medicina alternativa il introduc in suplimentele care doresc sa lupte impotriva cancerului. Astfel, in cazul cancerului la san eficacitatea trece in majoritatea situatiilor de procentul de 40%, in timp ce la nivelul stomacului este situata intre 34 – 41%. Cel de-al doilea element – bioflavonoidele – indeplinesc rolul de antioxidant, ele reusind sa distruga cu succes radicalii liberi. Astfel, desi actioneaza pe un plan indirect si nu direct, ele scad drastic evolutia si diviziunea necontrolata a celulelor maligne.