Informatii despre jocurile online

jocuri-online

Ce sunt jocurile online?

Jocurile online sunt o foarte buna forma de divertisment atat pentru copii cat si pentru adulti. Acestea sunt niste joculete in general simple, cu o structura si o grafica simpla, usor de inteles de catre oricine. Jocurile online se pot juca pe site-urile speciale din domeniu precum JocuRICU.org . Pentru a putea beneficia de un astfel de joc nu trebuie se avem un PC performant si nici nu trebuie sa il instalam in computer.

De ce alegem jocurile online?

-Adultii prefera jocurile online deoarece pot fi accesate de pe orice dispozitiv ce beneficiaza de o conexiune la internet, incepand de la laptopuri si ajungand pana la telefoane mobile. Astfel adultii pot omori timpul liber la serviciu sau chiar acasa accesand aceste site-uri de jocuri.

-Copiii, pe de cealalta parte, aleg jocurile online deoarece acestea sunt atat de diverse incat nu prea apuci sa te plictisesti de toate. Accesand un website precum jocuricu.org ai posibilitatea de a juca tot felul de jocuri, incepand de la jocuri cu impuscaturi, cu masini sau motociclete si ajungand pana la jocuri logice ce iti iau ceva mai mult timp pentru a le finaliza.

-Un alt motiv pentru care alegem jocurile online il reprezinta faptul ca nu trebuie sa beneficiem de un computer performant si nici nu suntem nevoiti sa instalam jocul in calculator. Acestea ruleaza cu ajutorul aplicatiei Adobe Flash Player, o aplicatie ce este esentiala oricarui computer, prin urmare, doar accesam jocul dorit si putem sa ne bucuram de el fara teama ca instalam vreun virus sau vreun fisier care ne-ar putea dauna.

-Faptul ca aceste site-uri pot fi accesate si de pe mobil este un alt motiv pentru care preferam jocurile online. Poate suntem la plaja si ne plictisim sau poate stam in pat inainte de culcare si nu prea ne prinde somnul…atunci jocurile online sunt o optiune destul de interesanta.

Tipuri de jocuri online

Jocurile online ne sunt prezentate intr-o varietate de tipuri si categorii. Cele mai populare sunt jocurile cu: masini, motociclete, avioane, 3d, cu impuscaturi, clasicele jocuri cu Mario, jocurile logice, cu roboti sau jocurile cu Barbie.

Desi pana acum 2-3 ani grafica acestor jocuri era destul de slabuta, acum le gasim la o calitate grafica aproape egala cu a celor ce sunt instalate in computer. Pentru a le putea juca pe acestea intr-adevar avem nevoie de un computer putin mai performant, dar si experienta merita.