Incaltamintea in sezonul rece 2015/2016

cizme

Incaltamintea de iarna se imparte in trei categorii, si in functie de activitatea fiecarei persoane. Ghete, cizme si bocanci, care pot fi purtate in activitatile zilnice, iar cele speciale pot fi folosite pentru trasee montane si alte activitati specifice iernii. Incaltamintea de iarna este foarte variata, atat in modele cat si in culori si material.

Sezonul acesta, de exemplu, se poarta incaltamintea cu tinte, care a devenit extrem de populara intr-un timp foarte scurt. De la bocanci, cizme si ghete cu tinte, pana la accesorii si haine, tintele si capsele sunt in trend si nu trebuie sa lipseasca de pe articolele vestimentare.

Incaltamintea cu tinte nu trebuie sa fie doar la moda, trebuie sa fie de asemenea comoda si calduroasa. Daca decideti sa achizitionati incaltaminte de iarna de pe site-uri online, asigurati-va ca puteti returna produsul, in cazul in care nu sunteti multumiti. Incaltamintea cu tinte este oarecum pretentioasa, si daca nu este de calitate va puteti trezi cu tinte lipsa cand cumparati online, sau care cad dupa prima purtare.

Aveti grija sa alegeti incaltaminte impermeabila, pe care o puteti purta fara probleme pe zapada si ploaie. De asemenea, puteti opta pentru cizme sau ghete care nu sunt foarte grele. Este destul de dificil sa va miscati prin zapada, iar daca mai purtati si incaltaminte grea, deja activitatea va deveni obositoare destul de rapid. Bocancii sunt cei mai potriviti pentru sezonul rece, fiind foarte caldurosi si ideali pentru zapada.

Aveti grija cand alegeti incaltaminte cu tinte, daca vreti sa purtati cizmele sau ghetele la birou, sa optati pentru o varianta mai discreta, cu doar cateva aplicatii cu tinte sau capse. Tintele se poarta insa nu vreti sa exagerati, mai ales cand adoptati o tinuta office. Pentru o tinuta casual, puteti alege niste ghetute scurte, cu talpa joasa, perfecte pentru o iesire in oras. Cizmele sunt de asemenea o alegere potrivita, mai ales ca pot fi purtate cu blugi, rochie, fusta si evident, colanti.