Incetati sa incercati sa controlati totul

Incetati sa incercati sa controlati totul

Fiind pregatit si stiind cateva lucruri cu siguranta ajuta. Dar poate deveni o capcana atunci cand incercati sa controlati totul sau sa ganditi lucrurile de 50 de ori pentru a fi in siguranta si pentru a nu risca sa faceti greseli, sa nu reusiti sau sa aratati ca un nebun.

Ce trebuie sa faceti in schimb:

Realizati: va veti impiedica si asta este bine. Se intampla oricui calatoreste in afara zonei sale de confort. Sa intamplat tuturor celor pe care ii puteti admira si care au trait o viata care este inspirativa. Este pur si simplu o parte dintr-o viata bua vie. Si daca reflectati asupra a ceea ce puteti invata dintr-o greseala, atunci acest lucru va fi de nepretuit pentru a va ajuta sa va dezvoltati si sa va imbunatatiti.

Aflati mai intai sa setati termenele pentru deciziile mici. Daca aveti probleme cu rasturnarea, stabiliti o limita de timp atunci cand trebuie sa luati o decizie. Ar putea parea un pic cam infricosator. Deci, incepeti si stabiliti o limita de timp de 30-60 de secunde atunci cand incercati sa decideti daca aveti de gand sa lucrati sau sa raspundeti la un e-mail. Faceti asta pentru o vreme si apoi treceti la decizii putin mai mari. Si apoi chiar si mai mari dupa asta.