Unul cate unul

Unul cate unul

Nu va ganditi ca trebuie sa incepeti intr-un mod mare si spectaculos.

Daca aveti un obiectiv mare sau un vis sau chiar unul de dimensiuni medii, atunci este usor sa credeti ca trebuie sa luati o actiune de aceeasi marime pentru a incepe sau pentru a ajunge acolo unde doriti sa mergeti.

Adesea, acest lucru nu este adevarat.

Ce trebuie sa faceti in schimb:

Luati-o incet. Intrebati-va singur: care este acel mic pas pe care il pot lua astazi pentru a face mingea sa se rostogoleasca cu scopul / visul meu? Apoi luati doar acea mica actiune. Si maine sau mai tarziu astazi puteti face acelasi lucru din nou. Daca aceasta intrebare inca prezinta amanare, intrebati-va: Care este acel mic pas pe care il pot lua pentru a obtine rostogolirea mingii?

Un singur task – fiecare pas mic. Concentrati-va doar pe un singur pas pe care il luati. Nimic altceva. In caz contrar, este usor sa te pierzi in gandire, sa iesi din cale sau sa te simti inconfortabil sau temator. Asadar, va pastrati atentia asupra acestei singure actiuni si faceti un pas inainte. Si apoi, urmatorul pas. Lasati aceste actiuni sa se construiasca zi de zi in ceva mai mare. Si inainte sa stii o sa vedeti ca ati calatorit destul de departe.