Informatii utile despre incubatoare profesionale din catalogul Precisa

incubator profesional

Compania Precisa si-a consolidat un statut important in sectorul echipamentelor profesionale de latorator, oferind clientilor accesul la tehnologiile de ultima generatie care pot constitui un suport ideal pentru aplicatiile chimice, biologice, fizice, mecanice sau industriale. Astazi ne vom centra atentia asupra incubatoarelor cu agitare si va vom prezenta doua exemplare performante, ce pot fi utilizate cu usurinta in domenii precum microbiologia, unde pot servi la optimizarea proceselor biologice, la dezvoltarea variatelor medii de cultura dar si la cultivarea paralela a diverselor bacterii sau drojdii.

Incubator cu agitare Nahita 50640010

Acest model de incubator impresioneaza, in primul rand, prin domeniul amplu de temperatura pe care il ofera specialistilor, situat in intervalul +5 – 50 de grade Celsius, cu o mare stabilitate in timp. Tehnologia de ultima generatie a acestui echipament propune o amplitudine de agitare de aproximativ 25 de milimetri, cu o viteza de maximum 400 rpm. Greutatea pe care o poseda acest echipament intruchipeaza singurul mic dezavantaj, tocmai pentru ca nu prezinta un grad sporit de fiabilitate, fiind greu de transportat si de mutat dintr-un laborator in altul. Parametrii temporali de functionare sunt si ei facil de reglat, incubatorul functionand perfect intr-un interval de 0 – 999 de ore.

Incubatorul cu agitare Biosan ES 20

Detaliile tehnice ale acestui echipament impresioneaza personalul de specialitate care isi desfasoara munca intr-un laborator analitic, tocmai pentru ca sunt precise si ofera un randament multumitor. Astfel, capacitatea de incarcare a acestui incubator profesional se ridica la greutatea de 2,5 kilograme, urmand ca alimentarea sa se realizeze cu urmatoarele specificatii: tensiunea de 230 de volti, la care se adauga frecventa ce oscileaza intre 50 si 60 de Hz si puterea de 150 de wati. Ansamblul sau interior este gandit in asa fel incat sa poata fi introduse cu usurinta numeroase vase de cultura in incinta acestui incubator profesional. Mai mult decat atat, exteriorul este realizat integral din plexigrass, grosimea peretilor ridicandu-se la pragul de 7 milimetri.

Spre deosebire de modelul prezentat anterior, in cazul acestui echipament putem spune ca ne confruntam cu un domeniu de temperatura ceva mai limitat, granita inferioara fiind aceea de 25 de grade Celsius, in timp ce pragul superior atinge 42 de grade Celsius. Rezolutia temperaturii coincide cu cea oferita de Nahita 50640010, de aproximativ 0.1 grade. De asemenea, este deosebit de usor sa implementati un program de functionare acestui echipament, el fiind capabil sa lucreze constant la acelasi randament. De ce spunem asta? Ei bine, in lista sa de specificatii tehnice este mentionat timer-ul, care poate fi reglat in intervalul 60 de secunde – 96 de ore.

Acestea sunt cele doua incubatoare care ne-au atras atentia, insa colectia Precisa.ro nu se limiteaza doar la ele, ci aduce in prim plan numeroase alte variante de incubatoare performante, gata sa isi gaseasca un rol definitoriu in ansamblul unui laborator. Aplicabilitatea si accesibilitatea acestor echipamente intruchipeaza trasaturile care nu va vor dezamagi, ci din contra, va vor indruma si data viitoare catre acelasi brand.