Jocurile cu Ben 10: De ce sunt asa de populare?

ben 10

Internetul abunda de jocuri zilele acestea, in special de site-uri de jocuri online, iar unul din cele mai populare jocuri care se regaseste pe aproape orice website este seria de Jocuri Ben 10. Unele website-uri au doar un singur tip de joc cu Ben, altele dispun de serii intregi de jocuri cu Ben 10.

Multi din cei care au depasit de curand varsta de 20 de ani se intreaba cum de au devenit asa populare aceste jocuri cu Ben 10. Ei bine, cand cei de 20 si ceva de ani erau copii si se uitau pe programele de desene animate li se ofereau desene cu Scooby Doo, cu Top Cat, cu Batman sau Superman. Desene care mai tarziu s-au transformat si in jocuri video. Copii din ziua de astazi in schimb se uita pe programele de televiziune care difuzeaza desene animate si sunt fascinati de alti supereroi, printre care si Ben – un copilas de 10 ani care gaseste un obiect extraterestru ce ii ofera puteri supranaturale.

Deoarece Ben este un baietel super erou, aceasta serie de desene animate este apreciata in special de baieti, insa nici fetele nu-s mai prejos si vizioneaza cu interes episoadele din aceasta serie fiindca Ben lupta alaturi de Gwen – verisoara sa. Succesul acestor serii de desene animate i-a impins pe creatorii lor sa dea nastere si unor jocuri cu Ben 10 pe care le gasiti pe internet, astfel, acum aproape orice episod din desenele animate se regaseste si transpus intr-un joc online.

Pentru a intelege perfect jocurile cu Ben 10 trebuie sa fii familiarizat si cu personajele din desenele animate. Sunt destul de multe scene in aceste jocuri cu Ben 10, care ar putea fi destul de greu de anticipat daca nu ai vazut si desenele animate. Trebuie sa stii de ce putere a Omnitrixului sa te folosesti cand infrunti un extraterestru si mai presus de toate trebuie sa stii cum sa-l invingi. Jocurile cu Ben 10 sunt in stransa legatura cu desenele animate, completandu-se unele pe altele in rezolvarea misterelor si infrangerea raului.

Cu toate ca seria de jocuri cu Ben 10 este iubita in special de copii, sunt de asemenea si foarte multe persoane mature care se bucura de aceste jocuri incercand sa scape de stresul cotidian.