Jocurile favorite ale baietilor

Jocuri

Jocurile cu masini au fost intodeauna printre preferate baietilor. Au o mare cautare pe google, datorita faptului ca sunt accesate usor si in numar foarte mare.

Jocurile cu masini de tip Pc sunt extrem de bine realizate si create de firmae mari din domeniul Gamingului . Printre cele mai reusite si jucate jocuri pc sunt: GTA, Need for Speed, Dirt 3,Toca Race Driver, Driver San Francisco, Gran Turismo 5.

Oricine poate accesa un site de jocuri online cu masini si juca sute de jocuri cu masini online chiar si 3d. In cadrul acestor jocuri copii isi dezvolta dexteritatea, dar si acumuleaza unele cunostinte in ale sofatului. Unele din ele pot fi jucate chiar si multiplayer, ceea ce creste adrenalina jucatorilor. Printre cele mai accesate jocuri din aceasta nisa sunt cele de tip racing , monster truck dar si cele cu ATV-uri.In aceste jocuri jucatorul trebuie sa ocoleasca obstacolele care apar , intr-un timp limitat si sa ajunga primii la linia de sosire. Exista mai multe nivele pe care trebuie sa le parcurga.

In jocurile cu curse de masini, jucatorul concureaza impotriva mai multor competitori si trebuie sa treaca primul linia de sosire pentru a castiga bani si a upgrada masina , care trebuie sa produca noi performante.

Siturile de acest gen au luat amploare si bucura jucatorii cu tot felul de joculete care mai de care mai incitante. Pentru a juca aceste jocuri nu e nevoie decat de instalarea Adobe Flash Player si Shockwave. In ultimii ani si jocuri cu motociclete au o mare cautare, mai ales pentru spectaculozitatea si grafica lor destul de reusita.

Exista numeroase site-uri care ofera gratuit astfel de jocuri, deci daca ti-am trezit interesul, nu ramane decat sa intrii pe site-ul tau preferat de jocuri cu masini 2013 si sa-ti oferi cateva clipe de relaxare si distractie cu unele din cele mai populare jocuri cu masini.

Daca va intrebati ,,De ce exista atat de multe situri de jocuri online ?” , ei bine, iata si raspunsul : pentru ca sunt accesate de multi oameni pe diferite cuvinte cheie, iar webmasterii fac bani frumosi din ele fiind platiti de programe de publicitate online , gen Google Adsense , AdForGames sau chiar de la noi din tara, de exemplu Bursa de Reclama sau Etarget. Plata se face la PPC (pay per click) adica esti platit cand utilizatorul da click pe reclama afisata de situl tau. banii sunt virati prin Western Union in cazul Google Adsense sau prin virament bancar in cazul firmelor din Romania.