Strategii utile pentru pariori? Nu exista!

Pariori

Multi pariuri cauta in fiecare zi sa se inspire din recomandarile pe care le ofera siteurile de specialitate, fie ca vorbim despre predictii argumentate pentru fiecare meci in parte sau despre variante de biletul zilei.

Nu toti stiu insa cum ar trebui sa fie aceste bilete / predictii interpretate. In primul rand nimeni nu este un Nostradamus in materie de pariuri sportive. Cu alte cuvinte nu iti poate oferi nimeni niste predictii sigure de fiecare data cand face acest lucru, mai ales cand vorbim de oameni care predictioneaza multe evenimente sportive. Invariabil, trebuie sa existe fisuri, adica sa o dea si el in bara la unele meciuri, care din diferite motive (greu de vazut inainte de a incepe meciul) iau cate-o turnura… ciudata. Sau cel putin imposibil de pronosticat.

Ce poate face insa este sa ofere pe termen lung o rata mai buna de predictii corecte (realizata pe baza unei experiente in ce priveste analiza respectivelor meciuri). Tocmai din acest motiv, orice parior care se inspira de pe astfel de site-uri ar trebui sa inteleaga ca orice meci joaca, trebuie sa-l treaca si prin filtrul sau personal. Cel care l-a prezis / postat iti ofera o perspectiva, insa nu trebuie sa-l urmezi orbeste (poate nici nu stii daca e intr-o zi proasta sau intr-un moment in care-l pune sa fie). Ei bine, aceasta perspectiva trebuie analizata si-n functie de cunostintele tale si in final sa alegi rezultatul pe care tu-l consideri cel mai probabil sa iasa.

Sansele sunt, fie sa iti deschida ochii la un anumit parametru pe care tu nu l-ai analizat corect, fiesa observi tu in gandirea celui care a dat predictia o lacuna sau in acelasi timp un indiciu de care n-ai tinut cont. Cert e ca, in final, tu trebuie sa fii cel care are ultimul cuvant de spus. Pentru ca la urma urmei tu joci banii tai, nu pe ai lui.

Si pentru ca a nu risca sa ramai fara bani in urma unui ghinion (adica sa nimeresti chiar o zi in care cel care predictioneaza sa greseasca), cel mai important este sa ai un management al bankrollului cat mai eficient. Presupunand ca ai 100 Lei, ideal ar fi sa-i imparti in 5 parti sau chiar in 10. Cu cat ii imparti in mai multe parti siguranta este mai mare, dar in acelasi timp si castigurile sunt mai mici. Dar acesta este pretul pe care trebuie sa-l platim pentru a nu pierde tot.

Apoi, avand banii impartiti, incepem sa-i plasam zilnic. Daca pierdem din prima, ne raman 4 sau 9 parti pentru a recupera la urmatoarul pariu. In functie de cotele jucate (de exemplu daca cota biletului depaseste 3), doua bilete pierdute sunt anihilate de unul singur castigator. Coroborat si cu un pic de Martingale, putem chiar sa avem un profit bunicel dupa 3 bilete (vorbim de situatia in care 2 sunt pierdute si doar unul este castigator).