La ceas aniversar

Ne adunam azi cu emotie sa ii tinem pumnii lui Trippy care va incerca sa se achite de primul test important al vietii lui. Sa faca cativa pasi fara nici un fel de asistenta, fara nici o chestie auxiliara. Daca va reusi suntem pe drumul cel bun. Oricum varsta lui biologica e depasita de etatea sa intelectuala. Trippy nu e genul guraliv, dar, in schimb, cand il apuca pandaliile, se apuca de scris. Da, la 2 ani, scrie de-i sar capacele ca de pe oala cu presiune, daca il prinde flama. Talent precoce, i-as zice. Are perspective de prichindel prodigios.

I-am fi facut un party de sarbatorire, pentru anisorii rotunzi de la elasticul scutecului, dar ne vedem nevoiti sa amanam un pic evenimentul. Am tine sa fie prezenti nasii, vecinii, prietenii, pe scurt, cei care au intins o mana si au pus un umar la contributie pentru ca pe Trippy sa-l cunoasca lumea mai personal. In schimb, parintii lui spirituali, eu si dom` director vom tine un toast in cinstea lui, sa-i dea eventualul Al de Sus sanatate si pofta de munca. Bere pentru noi, lapte cu vitamine pentru el.

Personal Trip implineste azi doi ani de cand fiinteaza cu domiciliu stabil in blogosfera. Sa ne auzim sanatosi si la aniversarea de trei ani.