Magazin de haine sport

E o felina nemiloasa si agila. Foloseste strategii de urmarire si ambuscada pentru a-si incolti prada. Vaneaza tot de la insecte si rozatoare pana la elan si caprioara. Nimic nu ii scapa din laba. Pentru a-i iesi pasenta cu vanatul, trebuie sa aiba habitatul in zone stancoase si desisuri frecvente. Isi marcheaza teritoriul si nu traieste in haite. E un animal retras. Evita contactul cu oamenii. Doar in cazuri extreme decide sa sara la jugulare umane.

De la viteza si agilitatea specifica acestei feline denumite puma, un neamt a creat acum vreo 80 de ani brandul cu numele omonim. Un brand special creat pentru a insufla ideea de mobilitate, alergare, activitate, sport. De-a lungul anilor, Puma a dat drumul la tot felul de linii, de la imbracaminte sport, (hanorace, sorturi, tricouri, pantaloni de trening) pana la imbracaminte casual, de la adidasi pana la tot felul de accesorii, genti, ruccsacuri, fesuri, mingi, bandane etc.

Bucurandu-se de popularitate si campanii sustinute de imagine ( prin contracte de sponsorizare incheiate cu fotbalisti celebri, de exemplu ), logo-ul binecunoscut cu bestia surprinsa intr-un salt arcuit peste denumirea brandului a devenit una dintre simbolurile pentru tot ceea ce inseamna activitate fizica. Totodata, reteaua de distributie a cunoscut diverse etape de transformari, ajungandu-se la francize si dealeri autorizati. Asa cum este cazul si dealerului acestuia.

Se primeste comdanda, se face avion de hartie, se lanseaza inspre depozit, se cauta produsul, se tine bine la subsuoara, se alearga cu el victorios spre linia de touchdown adica biroul unde se proceseaza comanda. Se ambaleaza ergonomic intr-o plasa personalizata, se paseaza mai departe pe trotineta afara din depozit, pana la duba care asteapta langa scara. Mi s-a parut inspirata ideea de combina munca cu destinderea, utilul cu placutul, aspectul de relaxare fiind insa parte integranta din procesul efectiv de distributie. Un gen de munca cu zambetul pe buze, cum ar veni. Totusi, mi s-au parut cam seriosi si gravi anagajatii, nu s-a schitat nici un zambet. O fi fost de la tracul din fata camerei.