Medicina la minut: despre suplimentele cu aloe vera

aloe vera

ALOE FIRST are la baza gelul de aloe vera cu efectele sale hidratante si calmante, produsul fiind destinat ameliorarii diverselor probleme cauzate de accidente casnice cum ar fi arsuri, intepaturi, muscaturi de insecte, flaconul de prezentare avand 473 ml. Pentru aplicarea acestuia pe zona afectata Forever Living nu a adaugat alcool, solutia aleasa fiind cea a unui pulverizator.

Pe langa gelul de aloe vera in Aloe First se mai regasesc si alte componente precum propolisul cu efectele sale calmante, revigorante si antibiotice, si o serie de extracte din 11 plante des folosite de catre industria produselor cosmetice si de infrumusetare precum cel de musetel si tataneasa. Efectele pe care Aloe First le asigura sunt antimicotice, detumefiante, cicatrizante, antiseptice, hemostatice si epitelizante.

De-a lungul timpului Aloe First si-a dovedit eficacitatea in inlaturarea matretii dupa imbaiere, micoze diverse, ulcere varicoase si ulceratii cronice, in tratamentul inflamatiilor mucoasei bucale, tratamentul arsurilor, psoriazis, vitiligo, paradontopatii, rinita cronica inclusiv cea alergica, rinoree, inlaturarea senzatiilor de prurit.