Modele de verighete pentru el si pentru ea

verighete

Idei minimaliste pentru barbatii indrazneti

Alunecand usor spre obiceiurile si traditiile trecutului vom vedea ca verighetele pentru barbati nu au fost deloc populare pana la mijlocul secolului al XII-lea, insa izvoarele istorice care au fost descoperite de-a lungul timpului ofera o panta ascendenta acestui accesoriu pentru reprezentantii publicului masculin. Omogenitatea s-a instaurat insa abia dupa finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand majoritatea barbatilor au inceput sa poarte frecvent pe degetul inelar simbolul etern al iubirii neconditionate.

Chiar daca in zilele noastre pare un fapt mai mult intuitiv, purtarea verighetei este un lucru important pentru partenerul nostru pentru ca ii demonstreaza zilnic dragostea pe care i-o purtam, dar si respectul sau fidelitatea. Sondajele afirma faptul ca barbatii sunt mult mai atrasi de verighetele confectionate din aur alb, spre deosebire de modelele traditionale realizate din aur galben. Cel mai bun argument care le intareste optiunea pentru aur alb este reprezentat de usurinta prin care pot integra un astfel de accesoriu in viata de zi cu zi.

De ce sa nu recunoastem faptul ca o bijuterie din aur galben poate parea intr-o anumita masura destul de opulenta, mai ales daca modelul este incrustat cu alte pietre pretioase care aduc un plus de stralucire si regalitate. Fiind un accesoriu demn sa ne impodobeasca mana in fiecare zi trebuie sa ne gandim de la inceput la un design simplu, dar graitor pentru preferintele noastre decorative. Asadar, lucrurile nu sunt foarte complicate atunci cand vine vorba despre publicul masculin, un procentaj majoritar optand in general pentru acelasi material pe care il abordeaza si partenera, mai ales daca este un metal pretios versatil, precum aurul alb, platina sau paladiul.

Design fermecator pentru publicul feminin

Am ajuns la un public mult mai romantic si pasionat de segmetul bijuteriilor, sarcina de a selecta setul ideal de verighete aur fiind pentru femei una foarte dificila. Imaginatia bogata si dorinta de perfectiune sunt cele mai adesea trasaturile care ingreuneaza o astfel de decizie, mai ales ca avem la dispozitie o sumedenie de modele incantatoare gata sa fie probate. O recomandare pentru publicul feminin este simetria perfecta dintre inelul de logodna si verigheta propriu – zisa, iar aici ne gandim deopotriva la material, forma sau design. Pentru ca de cele mai multe ori partenerul este acela care alege inelul de logodna dumneavoastra nu trebuie decat sa urmariti liniile si forma acestei bijuterii pentru a putea gasi simetria perfecta in raport cu verigheta pe care doriti sa o achizitionati.

Profilul unei bijuterii este oferit deopotriva de materialul pretios din care este confectionata, de detaliile ornamentale gravate sau incrustate pe suprafata sa, dar si de forma in ansamblu. Simetria stabilita intre inelul de logodna si verigheta ilustreaza o relatie de inversa proportionalitate, astfel: daca primul expune un diamant extravagant in zona centrala, verigheta trebuie sa fie mai putin opulenta, un design simplu si subtire fiind de ajuns. Pe de alta parte, daca inelul de logodna este minimalist atunci puteti jongla cu dimensiunile si ornamentele aplicate pe verigheta. Pentru a simplifica intregul proces cel mai bine este sa porniti de la echilibrul pe care trebuie sa il afiseze setul de verighete pentru ca este important sa gasiti un model optim si pe gusturile partenerului, iar de aici lucrurile vor fi mult mai simple.