Invitatie la cunoastere

muzica

Poate ca v-ati saturat ca eu sa va scriu, din nou, un articol de istorie sau cultura. Asa ca m-am gandit ca in acest articol sa va vorbesc despre tinerii din Republica Moldova.  Despre acei baieti si fete implicati in fel si fel de ONG-uri si proiecte.  Am intalnit acolo multi tineri care ar putea fi luati drept model pentru tinerii de aici.

Pe unii i-am intalnit doar prin internet, pe altii si personal. Sa va dau cateva nume; Irina Staver( o excelenta jurnalista si iubitoare de cultura, imi pare rau ca nu o cunosc personal), tinerii de la Emisiunea Cucurigu de pe Radio Moldova Muzical,sunt un ascultator fidel al acestei emisiuni si am fost de 2 ori invitat in emisiune( Daniela Caraiman, Roman Baghici, Catalina Cucu, Paula Munteanu), Cristina Evtodii( cel mai bun fotograf). Ana Maria Pancu( jurnalista dar si membra a diverse ONG-uri) , tinerii de la emisiunea” Forta Junimii” si multi altii.

Eu unul nu stiu de unde au acesti tineri atata energie in ei! Vreau sa va spun sincer ca nu au”fitze”, sunt tineri normali De aceea va invit sa-i cunoasteti pe o parte din acesti tineri. Cum? Pai foarte implu. Pe data de 30 octombrie se lanseaza postul Radio Moldova Tineret, un post dedicat tinerilor. Postul va putea fi ascultat si pe internet, pe site-ul trm.md( adica site-ul companiei TeleRadio Mooldova). Un post care sper ca o sa va placa.