Motocros Mania – o pasiune pe care o am de mic copil

motocros

Cea mai recenta nebunie a producatorilor de jocuri cu motocross este jocul Motocross Madness care are o surpriza foarte asteptata de fani. Daca anii trecuti jocurile din seria Motocross aveau foarte putine trasee anul acesta producatorii au introdus in joc o serie de trasee pe care nici fanii cei mai inraiti nu se asteptau sa le vada.

Producatorii au introdus trasee noi din Africa, Australia si Asia. Cu tot cu traseele cunoscute din Europa si America acestea formeaza un tur al lumii complet avand chiar mai multe trasee decat insusi campinatul mondial.

Producatorii au ales cele mai spectaculoase locuri de pe pamant pentru a face trasee pentru curse. Asadar vei gasi trasee pe langa piramidele din Egipt sau pe langa templele incase sau atzece din America. Initial jocul era doar pe varianta PC insa producatorii au facut o campanie de publicitate iar vanzarile i-au determinat sa scoata si variante pe Xbox, PS3 si chiar pentru telefoane.

Pistele de curse arata uneori de parca ar fi fost pregatite pentru niste jocuri cu tractoare, insa aceste sunt de la categoria grea unde jucatorul are disponibile sase motoare diferite dintre care poate sa aleaga. Exista motoare pentru drum uscat, pentru drum mlastinos, pentru nisip si pentru competitii de salturi spactaculoase iar celelalte doua sunt de rezerva in cazul in care un motor se strica si trebuie inlocuit.

Designul si gameplayul este rareori plictisitor pentruca locatiile alese sunt de-a dreptul magnifice iar odata ce ajungi la un nivel de dexteritate superior vei fi in stare sa te transferi la o echipa mai buna si sa ai motoare mai bune cu care sa castigi campionatul. Incearca sa treci si tu linia de sosire primul macar odata ca sa vezi ce surprize iti pregates suporterii din jur. Incearca cat mai multe sarituri spactaculoase pe pistele de motocros pentru a castiga experianta si aprecierea fanilor.