Nu mai creati un lucru imens si vag in mintea voastra

Nu mai creati un lucru imens si vag in mintea voastra

Cu cat va ganditi mai mult la ceea ce vreti sa incepeti cu atat mai mult acel lucru incep sa vi se impregneze in minte. Si pe masura ce va ganditi la diferitele moduri in care ar putea merge si cum puteti sa faceti, acel lucru tinde sa devina mai inspaimantator si mai inspaimantator.

Deci, faceti asta in schimb:

-Obtineti cunostinte de la ceilalti care au fost in situatia dvs. in care doriti sa mergeti. Pentru a dezamorsa temerile vagi despre ce s-ar putea intampla daca incepeti si despre necunoscutul neclar, obtineti informatii de la persoane care au ajuns deja acolo unde vreti sa mergeti. Este mai usor ca niciodata sa faceti acest lucru astazi. Cautati persoanele online si cititi ceea ce au scris si au spus  sau trimiteti-le un e-mail.

-Intrebati-va: Sincer, care este realist cel mai rau care s-ar putea intampla? Luati cateva respiratii profunde pentru a va linisti putin mintea. Atunci meditati asupra acestei intrebari. Veti realiza ca, in cele mai multe cazuri, cel mai rau lucru care se poate intampla in mod realist nu este atat de rau. Poate ca o sa dureze putin. Dar este ceva cu care va puteti descurca. Si este o situatie in care puteti gasi ceva de facut in cazul in care se va intampla acest scenariu cel mai grav. Raspunsul pe care il obtineti la aceasta intrebare – in experienta mea – poate reduce temerile destul de mult .