Nu va temeti de virus, combateti-l in siguranta, eficient si rapid

Nu va temeti de virus, combateti-l in siguranta, eficient si rapid

Coronavirusul actual, COVID-19, a fost numit o data in secol o pandemie.

Intr-un moment in care toti trebuie sa fim mai bine informati, nu avem dovezi fiabile cu privire la modul in care oamenii au fost infectati de virus sau care continua sa fie infectati. Sunt necesare informatii mai bune pentru a ne ghida deciziile si actiunile cu importanta monumentala pentru a monitoriza impactul acesteia.

Ne-a fost recomadat sa stam acasa, apoi am fost obligati sa stam in case in zolare si multi dintre noi si au pierd locurile de munca. Ca natiune, ni se spune ca practica „distantarea sociala” si multi respecta aceasta recomandare. Dar daca nu igienizam si nu ucidem virusul, riscam sa ne re-infectam.

Intr-un moment ca acesta, o excursie la magazin alimentar sau la banca sau o vizita de urgenta la dentist sau la chiropractic va pot lasa sa va simtiti anxiosi si vulnerabili. Dar ce usurare este sa vezi un autocolant pe usa citind „Aceasta unitatea fost igienizata”. Va spune ca, pe masura ce ultimii clienti, pacienti sau membri ai echipei companiei au plecat aseara, un echipaj de igienizare astepta sa intre, asigurandu-se ca conducerea a facut pasul suplimentar pentru a proteja angajatii, patronii si vanzatorii.