Sapte pasi spre o peluza luxurianta pe care o puteti iubi toata vara – I

Sapte pasi spre o peluza luxurianta pe care o puteti iubi toata vara - I

Gazon grozav

Peluza ta este panza curtii tale, iar cu o mica pregatire, a ta poate deveni o capodopera in aceasta vara. Indiferent daca preferati sa va murdariti mainile sau sa primiti putin ajutor, iata ce va puteti astepta.

Pasul 1: Reglati
Daca va taiati propria iarba, intretineti masina, asigurati-va ca verificati bujia, uleiul, fitingurile, eventualele filtre, curatati partea inferioara a puntii de cosit si lasati-va lama ascutita. De asemenea, ar trebui sa va asigurati ca orice tunsori au snur proaspat si bateriile sunt inca bune.

Pasul 2: Curatare
Odata ce pamantul este uscat, resturile de curte sunt lucrurile pe care sa te concentrezi, inclusiv crengute, ghinde, pietre, crengi si frunze moarte. O suflanta de aer este cea mai usoara metoda, dar puteti, de asemenea, rasturna resturile in gramezi, apoi pe o prelata mare si usor de bagat si puteti transporta resturile.

Pasul 3: Taiati
Dupa curatare, iarba trebuie taiata pe cea mai inalta setare, lasand o lungime de 3 pana la 4 centimetri. Iarba care este initial taiata prea scurta poate slabi radacinile, determinand cresterea plantelor daunatoare si culoarea plictisitoare.