O experienta in inima Clujului

Oricat de rar s-ar intampla, totusi exista posibilitatea ca masina sa se strice in mijlocul unui drum lung de sute de kilometri, iar reparatiile care se pot face fara aparatura speciala existenta intr-un service sunt foarte limitate, plus ca marea majoritate a persoanelor care au permis de conducere nu stiu sa efectueze astfel de reparatii, asa ca singura solutie pentru a rezolva o astfel de problema este sa te folosesti de tractari auto Cluj pentru ca vehiculul sa poata fi dus in siguranta pana la un service unde reparatiile necesare pot fi efectuate de urgenta. In mod interesant, serviciile de acest fel nu au o istorie foarte bogata, ele intrand in istorie in urma cu doar cateva decenii, dar totusi si-au gasit utilitatea si necesitatea proprie in civilizatia umana, care a devenit dependenta de autovehicule de ceva timp, foarte rapid.

La ora actuala, orice firma de tractari cluj care poate fi contactata se afla intr-o stare de alerta 24 de ore din 24, cu scopul de a sari in ajutor oricui are nevoie de serviciile pe care le ofera. Chiar si cele mai slab dotate firme care opereaza in acest domeniu au cel putin cinci autospeciale in dotare, gata de actiune. Mai mult, aria acestora de actiune se intinde pe toate suprafata tarii, ba chiar unele firme actioneaza chiar si in restul Europei, gratie multitudinii de cereri venite din partea clientilor, care i-a determinat pe multi sa isi extinda afacerea si in afara Romaniei.

Cu toate ca in principal doar autovehiculele avariate sunt tractate, totusi mai exista si optiunea de a transporta masini intacte dintr-un anumit loc in altul, taxarea fiind aceeasi. Astfel, spre exemplu, cei care au nevoie sa isi transporte autovehiculul pentru a i se face niste teste sau sa il aduca la o prezentare auto fara ca nicio defectiune sa apara pe drum pot sa apeleze la serviciile oferite de cei care se ocupa cutractari auto Cluj. De asemenea lista de vehicule care pot fi transportate variaza foarte mult, de la obisnuitele autoturisme la microbuze, limuzine, utilaje folosite in constructii si chiar utilaje agricole, ultimele doua categorii fiind limitate de marimea si greutatea masinariilor in sine.

Fiecare dintre cei care sunt angajati pe post de soferi ai autospecialelor primeste de regula un instructaj riguros si este testat temeinic inainte de a i se permite sa inceapa sa lucreze, toate acestea pentru a asigura servicii de cea mai inalta calitate tuturor potentialilor clienti.  Tot in acest sens, de obicei astfel de firme prefera sa colaboreze cu firmele de asigurari mai cunoscute, care de regula sunt mai folosite de o parte cat mai mare a populatiei, astfel incat cei care au ghinionul de a li se defecta masina sau sa fie implicati intr-un accident minor, dar care le incapaciteaza masina, sa fie linistiti in ceea ce priveste plata serviciilor si sa lase aceasta problema pe mana companiei de asigurari de ale carei servicii beneficiaza.