O mica observatie, una fina

Ba, majoritatea dintre voi care vin pe aici, voi in sinea si in esenta voastra nu sunteti asa un soi de fiinte umane? N-aveti asa niste pareri, niste idei, niste conceptii, niste pofta de argumentare, ceva chef de-o ciondaneala? Lasati in urma voastra asa o atmosfera searbada, toti sunteti de acord cu mine, toti imi tineti hangul, nici unul aproape nu se pune de-a curmezisul sa zica “Stai, dom`le, ca nu-i asa; esti prost, sa-ti explic si de ce”. Rar am parte de momente de astea, ma plictisesc in restul timpului de ma ustura ochii de atata armonie.

Hai cu un pic de zvac, un pic de nerv acolo. Nu e ca vreau sa imi transform blogul in veceul din fundul blogosferei plin cu laturi, ca, slava domnului, avem destule latrine din astea, da` serios acum, chiar tot ce scriu e ireprosabil si fara cusur? Cand toata lumea e de acord cu tine, ceva pute, si sunt primul speriat de gandul asta. In schimb ma consolez spunandu-mi ca mirosul nu emana de la mine.

Hai cu pluralitatea de opinii, hai cu panarama, hai cu contrazicerile ca nu suntem la opera, sa asistam pe muteste la reprezentatie si sa apludam in urale pe urma si atat.