Pardoseala industriala potrivita pentru afacerea ta!

pardoseala industriala

Este posibil sa cautati cele mai bune optiuni de pardoseli industriale care sa va ofere toate beneficiile pe care o podea de unitate comerciala ar trebui sa le ofere. S-ar putea cu toate astea, sa cautati solutii gresite, deoarece nu indotdeauna, clientii sunt constienti de inovatiile aparute in domeniul materialelor folosite pentru pardoseli industriale. Asta ar putea mentile ca viabile optiunile comerciale traditionale, carora le pot lipsi unele caracteristici dorite de dumneavoastra.

Puteţi lua în considerare  durabilitatea si impermeabilitatea pardoselilor din rasini, sau aspectul stralucitor al unei podele de beton uretan, dar cum vor arata podelele dumneavoastra in decurs de cateva luni? Pardoselile de cauciuc nu sunt optiunea potrivita pentru unele aplicatii industriale, pentru mai multe motive, chiar daca ofera o siguranta anti-alunecare pentru angajatii dumneavoastra. Pardoselile din placi pot avea un aspect elegant, dar ele pot fi greu de intretinus si alunecoase cand sunt ude. Există vre-o optiune in pardoselile industriale, care sa ofere tot ceea ce ai  nevoie?

Exista un produs extraordinar pentru podelele industriale şi comerciale, care este foarte durabil si ofera o protecţie puternica. Este igienic, non-poros, usor de curatat, si nu are dificultati la instalare pentru ca se usuca in mai putin de o ora chiar si la 0 grade! Chiar mai avantajos este ca ofera un strat protector anti-alunecare le suprafata parchetului, care il face rezistent la trafic intens sau la scurgerile chimice si-l pastreaza ca nou, timp de luni si ani de zile de la instalare. Pentru ca este usor de reparat, ofera o viata lunga de intretinere usoară. Este pardoseala industriala, care va dura cat cladirea comerciala sau industriala in care este instalata. Suna prea frumos sa fie adevarat?

Silikal este un produs de pardosire reactiv, fără sudură,  care conţine MMA incorporat, dar a nu se confunda acest produs, cu produsele standard, MMA, care sunt pe piata. Rasinile Silikal sunt dezvoltate, fabricate, vandute si instalate la cele mai stricte standarde de calitate si de mediu, in conformitate cu ISO 9001:2000 si liniile directoare ISO 14001:2005. Este posibil sa nu stiti in ce constă diferenta dintre anumite produse, initial, dar veti vedea diferenta la mai multe luni dupa ce sunt instalate!