Iluminarea discreta si temperatura potrivita pentru casa ta

iluminare discreta

Nu de putine ori suntem deranjati de lumina puternica care razbate in casa sau in orice alta locatie care este poztionata din punct de vedere cardinal in lumina directa a soarelui. Sunt situatii mai ales in timpul anotimpului calduros in care chiar simplul rasarit al soarelui incalzeste atat de mult zona ferestrelor incat deja in locatia respectiva temperatura creste cu fiecare ora care se scurge.

Este clar ca in aceste momente, vom fi nevoiti sa pornim aparatele de aer conditionat, sau chiar sa abandoman respectiva camera si sa ne refugiem in alta parte, sau daca nu avem alta varianta sa incercam sa acoperim cu ce materiale aveam la indemana, pe interior sau pe exterior ochiurile de geam. Solutia nu este una tocmai potrivita si nicidecum aspectuoasa, drept pentru care varianta montarii unor jaluzele exterioare reprezinta oportunitatea cea mai recomandata.

Din punct de vedere tehnic instalarea acestora nu reprezinta niciun fel de problema, tehnicienii profesionisti asigurand montajul intr-un timp foarte scurt si cu un minim de deranj pentru locatia dumneavoastra. Principalul avantaj pe care il veti primi imediat dupa montare se va resimti direct in temperatura interioara pe care aerul din camera il va avea, aceasta scazand simtitor imediat dupa montaj. Astfel consumul de energie electrica cu aparatul de aer conditionat va fi redus simtitor.

Aceste jaluzele exterioare, vor aduce si un plus de intimitate in interiorul camerei, manevrarea lor usoara oferindu-va posibilitatea inchiderii totale sau partiale in orice moment al zilei. Sistemul de manevrare poate fi manual sau automat prin accesorizarea acestora cu sisteme de angrenare cu motor si telecomanda si chiar senzori pentru vreme rea, care vor decice inchiderea automata a jaluzelelor la aparitia primilor stropi de ploaie sau a vantului puternic.