Patuturile din lemn, ideale pentru un plus de confort

patuturi lemn

Patuturile pliabile reprezinta o foarte buna alegere mai ales pentru parintii care calatoresc mult alaturi de bebelusul lor. Acestea ocupa un loc foarte mic, atat in camera cat si daca doriti sa le transportati in portbagajul autoturismului. Patuturile pliabile sunt realizate din materiale calitative, care nu afecteaza in nici un fel pielea sensibila a bebelusilor, au marginile din fier foarte bine acoperite cu material moale si sunt foarte frumoase, avand un design estetic atragator.

Patuturile din lemn sunt de asemenea, o alegere excelenta, acestea fiind foarte sigure dar si foarte elegante. Gama de patuturi din lemn este variata, iar culoarea lemnului poate fi asortata cu mobila din camera copilului. Patuturile din lemn au un design simplu, elegant si sunt foarte rezistente de-a lungul timpului. Aceste produse sunt ideale pentru o utilizare indelungata si sunt foarte usor de intretinut.

Patuturile cu doua niveluri ce beneficiaza de capotina si masuta de infasat, sunt foarte folositoare fiecarei mamici. Acestea au picioare cu roti blocabile pentru a putea fi usor transportate, sunt realizate din materiale rezistente si permit schimbarea scutecelor bebelusilor foarte comod si rapid.

Patuturile care se transforma in tarcuri de joaca reprezinta produse 2 in 1 ce pot fi simplu si rapid convertite fie intr-un loc de joaca, fie intr-un spatiu de somn si odihna. Salteluta detasabila poate fi scoasa si apoi montata cu maxima usurinta, iar preturile pentru aceste produse sunt foarte avantajoase.