Perwol and some trash talking

Salutare, micutilor! V-a fost dor de mine? Perfect, nici mie. Sa trecem mai departe. Dupa ce am fost linsat pentru tupeul amarat de a cersi bunavointa pentru un like si un share de catre niste netrebnici, Iasi Creative Team mai vine cu un spoof pentru o reclama. Spoof-ul in cauza e inscris in concursul Grand Spoof de la IQAds. Acuma, inainte de a purcede la urmarirea clipului. Una la mana, reclama originala e seaca si fada, deci si parodia ei a iesit la fel de insipida. E o manevra regizorala premeditata. A doua la mana, daca vi se pare ceva dubios care bate inspre gheism la atitudinea mea cand stau cu sticla roz in mana, si in reclama originala mustea un aer asemanator in jurul tipului aluia de o barfeste pe aia cu alta. Deci, s-a inteles, da?

In rest, daca va place, pe pagina dedicata filmuletului, gasiti o optiune de votare, undeva in dreapta, sus. Nu e necesar decat un simplu click. In rest, sa ne auzim sanatosi pentru o alta treaba video care va veni in curand.

Reclama originala e aici.

Echipa: Yo!, Acsel, Macku, Butnaraski si o tipa de comitet care a fost de acord sa joace rolul iubitei lu` Bibi din clip. Saru`manaaaaaaaa Nicooooooo!