Poveste în pași de dans…

poveste in pasi de dans

Poveste în pași de dans denumit official “Rab Ne Bana Di Jodi” este un film indian de comedie apărut la începutul anului 2008, fiind o producție Yash Raj Films. Shahrukh Khan este actorul principal al filmului, fiind o persoană foarte muncitoare, povestea axându-se întotdeauna în jurul său. În acest film este vorba despre povestea de iubire perfectă și sacrificiile pe care le poți face în momentul când ești îndrăgostit.

Melodiile din filmul online ”Rab Ne Bana Di Jodi” au fost conpuse de către Sulim-Salaiman, acestea ajungând cu rapiditate în top-ul soundtrack-urilor de la Bollywood devenind astfel unul dintre cele 10 albume cel mai bine vândute în magazinul celor de la iTunes.

Cu un buget de 3,78 de milioane de Dolari, filmul gratuit ”Rab Ne Bana Di Jodi” a avut încasări spectaculoase, cifrele ajungând undeva la circa 29,86 milioane de Dolari.

Pentru realizarea filmului, o mulțime de persoane au lucrat ore în șir pentru a reda pe micile ecrane ceea ce noi cei de acasă vedem. În spatele acestui film, se regăsesc ore întregi de muncă din partea actorilor (Shahrukh Khan, Anushka Sharma,Vinay Pathak), dar și din partea cameramanilor și a discografilor.

În urma vizualizării, pot spune că acest film este plin de momente romantice iar în viziunea mea îi acord nota 9 din 10. Pentru povestea filmului și pentru cadrele în care se realizează anumite părți ale poveștii îi acord nota 10. Per ansamblu este un film foarte bun de urmărit și cred cu tărie că nu vom mai vedea cât de curând un astfel de film realizat foarte bine.

Nota pe IMDB este de 6,8 dar consider că ar merita mult mai mult.