Primele reactii de dupa lansarea jocului Asphalt 8 Airborne

asphalt

Daca ar fi sa punctam aspectele cu adevarat pozitive din industria jocurilor, cred ca ar trebui sa ne axam in special pe jocurile destinate device-urilor mobile. Stim cu totii ca aceasta toamna s-a remarcat prin numeroase lansari ale unor jocuri extrem de asteptate, Call of Duty Ghosts sau GTA 5 fiind doar cateva dintre exemple, insa cea mai vizibila ascensiune s-a produs in randul jocurilor destinate smartphone-urilor si tabletelor.

Cum majoritatea barbatilor sunt mai mult decat pasionati de viteza si adrenalina pura, vestea cum ca Asphalt 8 Airborne este deja disponibil in  App Store si Google Play a venit cum nu se putea mai bine. Gameloft, dezvoltatorul intregii serii Asphalt, se poate mandri cu unul dintre cele mai reusite jocuri cu masini disponibile pe piata, francezii producand ceea ce numim noi perfectiunea in cea ce priveste jocurile mobile.

Tot Gameloft se mandreste si cu realizarea versiunii mobile a jocului Assassin’s Creed sau a unuia dintre cele mai cunoscute MMO-uri dedicate mobilelor, Order & Chaos Online. Lansat in urma conferintei dedicate segmentului multimedia, Gamescon 2013, Asphalt 8 Airborne a reusit sa iasa in evidenta, asta in pofida faptului ca vedetele evenimentului au fost consolele de ultima generatie lansate de Sony Si Microsoft.

Jocurile mobile se bucura de o atentie tot mai mare, Asphalt 8 Airborne fiind un bun exemplu in acest sens. Gameloft nu si-a dorit o expunere masiva inca din prima saptamana de la lansare, promovarea fiind facuta doar pe cateva canale de presa care au preluat informatia.

In momentul de fata, Asphalt 8 Airborne este disponibil doar in portalurile Google Play si App Store, versiunea pentru Windows 8 si Windows Phone urmand a fi finalizata in luna decembrie a acestui an.

Detaliile enuntate de producator indica prezenta a numai putin de 47 de masini, printre care si Bugatti Veyron sau Ferrari FXX, precum si numeroase personaje diferite pe care le puteti accesa in diverse locatii de pe mapamond. Pretul acestui joc este unul mai mult decat accesibil, Gameloft fixand un tarif de aproximativ 3.29 lei pentru descarcarea din Google Play si de 0.89 euro pentru descarcarea din App Store.