Centrele Spa si wellness din Eforie Nord aduc turistii si-n extrasezon!

spa

In ciuda faptului ca vara s-a terminat si litoralul romanesc s-a golit, in statiunea Eforie Nord continua sa vina turistii, in special cei straini pentru a se bucura de pachetele oferite de centrele spa si wellness din localitate. In Eforie Nord exista doua astfel de centre, cel putin cele mai cautate si appreciate si anume Mirage Med Spa si Health Spa in incinta Hotelului Europa, una dintre cele mai luxoase locatii din statiune.

Multi dintre cei care isi achizitioneaza pachete la spa prefer sa se si cazeze in acelasi loc insa sunt si cativa turisti care prefera sa plateasca locul de cazare separate si sa ajunga la spa doar pentru a se bucura de tratamentele achizitionate.

Majoritatea unitatilor de cazare Eforie Nord sunt inchise publicului in extrasezon insa aproximativ 20% dintre acestea inca mai primesc oaspeti si le ofera conditii foarte bune la tarife extrem de mici ( datorita faptului ca numarul de turistii care viziteaza statiunea in extrasezon este foarte limitat).

Daca simti ca ai nevoie de o oaza de liniste si relaxare, de o pauza de la viata agitate pe care o traim in aceste vremuri, poti oricand sa beneficiezi de un pachet de relaxare la malul Marii Negre. Vremea este superba, e adevarat nu poti face plaja insa plimbarile pe faleza si cafeaua de dimineata la o terasa pe malul marii pot face minuni. Pentru a te informa despre pachetele speciale din cadrul spa-urilor din Eforie Nord sau in privinta tarifelor de cazare la alte unitati din statiune ai nevoie de putin timp liber si acces la internet. Cu un simplu search pe google poti gasii cele mai bune oferte de cazare si spa din Eforie Nord!

In cazul in care esti o persoana extrem de ocupata si timpul nu-ti permite sa iti cauti oferta potrivita atunci cel mai bine ar fi sa apelezi la o agentie de turism si cu siguranta ei iti vor da cele mai bune optiuni de relaxare si cele mai atragatoare oferte.