Probleme in cuplu?!

probleme in cuplu

Daca te confrunti cu o scadere a libidoului si nu stii care este motivul, specialistii sunt de parere ca una din cauze ar putea fi contraceptivele. Pilulele contraceptive au efecte adverse iar acest lucru se stie. Printre aceste efecte se numara si cresterea in greutate si a sanilor sau aparitia starilor de ameteala.

Acum sexologii spun ca si diminuarea apetitului sexual este o problema datorata consumului mare de contraceptive. Studiile arata ca folosirea contraceptivelor orale scade nivelul de androgeni, acei hormoni care controleaza apetitul sexual al femeilor si barbatilor. Insa sunt si cazuri in care contraceptivele cresc dorinta sexuala. O alta cauza a scaderii libidoului o constituie mai ales ritmul de viata solicitant de care au parte din ce in ce mai multi oameni.

Problemele in cuplu, teama ca nu vei avea rezultate deosebite in pat sau factori externi ce intervin intre voi sunt si ele cauze posibile ale lipsei activitatii sexuale. Daca vrei sa ai parte de o partida de sex reusita, uita de tine, uita de probleme si lasa-te dus de val. A face dragoste cu toata fiinta ta este cel mai bun stimulent sexual si cea mai mare dovada de iubire.