Alegerea unui costum de mire

costum mire

Ziua nuntii este o zi pe care ti-o vei aminti intreaga viata. Daca esti mireasa, cu siguranta este o zi care te va marca si pe care o astepti dintotdeauna. Daca esti mire, importanta zilei poate sa nu fie chiar asa de mare ca si in cazul consoartei tale, deoarece nu vei fi persoana ce va atrage toate privirile, insa cu toate astea, trebuie sa fii imbracat impecabil si sa ai o atitudine deosebita. Este esential sa ai un Costum mire impunator si elegant, sa ai o atitudine cat mai serioasa si sa fii mereu cu zambetul pe buze.

La o parte dintre aceste necesitati, poti lucra din punct de vedere psihologic. Partea cu costumul de mire insa, trebuie  sa fie rezolvata prin cautari si prin achizitia unui costum care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere.

Cum alegi, asadar, costumul de mire?

Pentru a putea alege o astfel de piesa vestimentara, trebuie sa stii cateva reguli pe care trebuie sa le respecte fiecare componenta a costumului:

– Sacoul. Trebuie sa fie clasic, de culoare inchisa, adaptat modei vremii in care te casatoresti. In functie de tematica pe care o are nunta, sacoul poate sa fie diferit si sa te reprezinte intr-u totul. Ceea ce este strict necesar este ca manecile sacoului sa fie cu 1 cm mai mici decat manecile camasii, in asa fel incat sa faca vizibili butonii, ca nasturii sa nu fie incheiati in mai mult de 1 loc si ca buzunarele sa se regaseasca in numar de 3. Daca iti permite forma fizica, este indicat sa optezi pentru un costum cambrat.

– Pantalonii. Este destul de simplu sa alegi pantalonii, in conditiile in care acestia trebuie sa aiba un croi cat mai simplu si elegant. Ceea ce este mai greu este sa alegi lungimea lor. De regula, atunci cand stai im picioare , acestia trebuie sa cada la un centimetru deasupra tocului.

– Camasa. In cazul camasii, gulerul este cel care decide alegerea. Daca esti o persoana slaba, vei avea nevoie de un guler inalt si gros in timp ce, daca esti o persoana mai corpolenta, va trebui sa porti o camasa cu guler subtire. Conteaza sa ai o croiala buna la camasa si un material de cea mai buna calitate.

– Accesoriile. Acestea pot face diferenta. Cravata , buonii si ceasul pot sa fie elementele care sa iti contureze toata imaginea de mire.

Cel mai indicat, in momentul in care alegi un costum de mire, este sa incerci sa iti faci unul la comanda. Pe http://www.filipcezar.com/ , spre exemplu, poti obtine costume deosebite, la preturi accesibile, care sa iti ofere sansa de a te bucura din plin de noaptea nuntii.